Obavijesti

News

Komentari 57

Kako je Čačić od Gargamela postao nasmiješeni ministar

Kako je Čačić od Gargamela postao nasmiješeni ministar
1

Iako je izjavljivao kako ga nije briga što je omraženiji od Ive Sanadera, priznao je da mu to ipak smeta. Zato je nakon povratka s odmora ipak promijenio raspoloženje

VIDEO

Gotovo da nema ničega u zemlji i svijetu za što ja ne bih mogao biti kriv. Nekidan je na kavi nakon sjednice Vlade - bilo nas je desetak - netko jednostavno rekao kolegi: ‘Nije važno što napraviš, za sve će ionako biti kriv Čačić!’ Otprilike tako stoje stvari, izjavio je nedavno Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade i nakon toga promijenio ponašanje. 

Manje je bahat, strpljiviji je i stalno ima smiješak na licu. Njegova nagla promjena imidža primijećena je nakon povratka s godišnjeg odmora. Svjež zrak u Kranjskoj Gori, a potom krstarenje Jadranom očito su mu godili. Njegove kolege iz stranke slažu se s procjenom komunikoloških stručnjaka da je u pitanju neki “novi Čačić”, ali i otkrivaju zbog čega je došlo do transformacije.

- Na sebi je počeo raditi još prije odlaska na odmor. Shvatio je da ne želi biti najomraženiji član Vlade - izjavio je njegov stranački kolega te dodao kako su Čačića zbog njegovih bahatih istupa u javnosti smatrali i donekle krivim za nizak rejting HNS-a. Zato su sada svi u stranci oduševljeni njegovom vidljivom promjenom.

- U Vladi je proživljavao veliki stres, a uvijek bi puknuo tamo gdje ne treba. Njega je najviše živcirala neefikanost državnog aparata, njegova sporost, a on je čovjek koji želi sve i odmah - dodao je njegov blizak kolega.

No iza transformacije šefa HNS-a stoji njegova osobna PR savjetnica Ankica Mamić. Ona je ekskluzivno za 24express ispričala da je posljednje vrijeme radila s njim, ali da nažalost Čačić nema dovoljno vremena da se više posveti promjeni imidža.

- Više smo radili kada je bio u opoziciji jer on sada puno radi. Ipak, ponavljamo ono što smo naučili - izjavila je Mamić te dodala kako je prvi potpredsjednik čovjek kojemu nije važna popularnost u javnosti, više mu je, kaže, stalo do toga da pokrene zemlju.

>>> Više o Čačićevom makeoveru čitajte u novom 24sataExpressu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu