To je to što me zanima!

Kako je Plenković maknuo iz igre Tramišak: Skrivena mržnja, žestoke svađe i gnjevni napadi

NOVI EXPRESS Razotkrivamo detalje u biti neprijateljskog odnosa šefa Vlade i njegove ministrice, pogotovo suradnje Tramišak u istrazi protiv Žalac, premijerove ljubimice
Vidi originalni članak

Nakon svega što sam prošla, ne bih više nikad bila ministrica. Ljudi bliski Nataši Tramišak kažu da je upravo to izjavila nakon što ju jer premijer Andrej Plenković iznenada smijenio s mjesta ministrice za europske fondove i regionalni razvoj. Ova 40-godišnja HDZ-ova Osječanka vraća se u Sabor, gdje će biti s ostalim stranačkim kolegama u klubu zastupnika. I zato više uopće medijski ne istupa niti želi razgovarati s novinarima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 12

  • larry david 21.01.2023.

    Vratite nam Miru Kovača….

  • djure 21.01.2023.

    Nitko nije bio u poziciji premijera da bi mogli nešto komentirat , uglavnom plaće Ce ic gore,penzija isto,standard Ce ic na bolje ,takvo je iskustvo drzava koje su usle u schengen i to je najveća zasluga Andreja Plenkovića uz puno drugih dobrih stvari koje je napravio i na tome mu puno hvala !

  • melin51 21.01.2023.

    Još od pretvorbe, misija HDZ-a je zajednička dobra prebaciti u privatne fondove svojih odanih članova. Sa svakim HDZ-ovim premjerom sve smo bliže da Hrvatska postane privatna prčija jedne stranke.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare