To je to što me zanima!

Kako najlakše obaviti nabavku namirnica putem mobitela?

Nema više popisa za kupovinu koje križamo olovkom dok se probijamo između polica - redovita nabavka može se obaviti u par poteza gdje god da se nalazite
Vidi originalni članak

Na poslu ste ili kod kuće i sjetili ste se da trebate nešto iz trgovine? Ne trebate više na papirić zapisivati popise za kupovinu, jednostavno ih unesete u listu za kupnju u mobilnoj aplikaciji za kupovinu .

Kad ste na popis stavili sve što vam treba, u par koraka završite kupnju u Konzumovoj mobilnoj aplikaciji za online kupovinu i čekajte da, u dogovoreno vrijeme dostave, uredno složene namirnice stignu do vaših vrata.

Ako ste već kupovali u Konzumovoj mobilnoj aplikaciji, možete pregledati popis starih narudžbi, a obavijestit će vas i ako su na akciji artikli kakvi vas zanimaju te preporuke prilagođene upravo vama.

Konzumova mobilna aplikacija je višejezična te podržava hrvatski, engleski i njemački jezik, a posjeduje i lokator koji će vam reći gdje se nalazi vama trenutno najbliža Konzumova trgovina , reći vam njezinu veličinu i radno vrijeme te vas i uputiti kako da do nje stignete. Ovdje skinite Konzum mobilnu aplikaciju za iOS telefone , a ovdje skinite Konzumovu aplikaciju za Android telefone.

Ušteda vremena najveće su prednosti online kupovine namirnica . Iz udobnosti doma, ali i dok ste u pokretu, bez obzira na vremenske prilike, lako i brzo možete birati željene proizvode ne zamarajući se gužvama u dućanu i prometnicama.

Konzum je prvi u Hrvatskoj započeo s prodajom robe široke potrošnje preko interneta, a na svojim stranicama nudi preko 20.000 artikala . Korak više napravio je 2010. kad je uvedena online kupovina preko mobilnih aplikacija, pa tako svi korisnici iOS uređaja, BlackBerryja i mobilnih uređaja baziranih na Android platformi mogu kupovati u Konzumovoj internet prodavaonici bez obzira gdje se nalazili.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • samo-ti 07.12.2014.

    Fantasticno.....obavim kupovinu preko interneta i imam vise vremena za druge stvari ne gurajuci se po trgovinama.....odlicna stvar koja je trebala biti prije puno godina kod nas.....

  • necromorph 04.12.2014.

    KONZUM ne hvala rade cu prosetati do najblizeg ducana

  • zx6r-2001 04.12.2014.

    ipak ću ja radije sam odabrat proizvod na licu mjesta nego da mi oni to naprave,a i moram bit doma čekat dostavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare