To je to što me zanima!

Kako raspolagati državnim poljoprivrednim zemljištem

Agencija za poljoprivredno zemljište će od 2. do 13. rujna održati prezentacije u svim županijama na kojima će predstaviti sve novine novog zakona
Vidi originalni članak

Agencija za poljoprivredno zemljište će od 2. do 13. rujna održati prezentacije u svim županijama za predstavnike jedinica lokalne samouprave i poljoprivrednike kako bi predstavili sve novosti Zakona o poljoprivrednom zemljištu te procedure za njegovu provedbu. 

Kako bi ubrzali raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem Agencija za poljoprivredno zemljište organizira informativnu kampanju o provedbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu  i pripadajućih podzakonskih akata i Uredbe o obrascu i načinu vrednovanja Gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske. 

Detaljan raspored prezentacija za sve županije može pogledati na stranicama Agencije za poljoprivredno zemljište.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Renavoid 04.09.2013.

    na pomolu je nova kradja :DDDD ..... brijem da ekipa u vladi trlja ruke i jedva ceka vidjeti kolike ce im biti provizije za pljacku

  • Halo Bing, kako brat 31.08.2013.

    Samo 1 komentar!!!!!!! Sramota! Kad treba pljuvati po seljacima, ko npr za nedavnih prosvjeda onda komentara za jednju knjižnicu dosta. Imal je Zoki pravo. Zemlja gde su interesantnije teme: Ava Krabatić. Severina, Brozovi....stvarno je slučajna zemlja.

  • libeluli 28.08.2013.

    Neka ta gospoda najprije nauče raspolagati sa svojim poljoprivrednim zemljištem a moje neka ostave na miru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare