To je to što me zanima!

Baukov vodič za štednju: Kako sam spremio 500.000 kuna...

U četiri godine mandata bivši ministar uprave uštedio je pola milijuna kuna. No kaže kako se, ukupno gledajući, i dalje smatra jednim od 20 posto najsiromašnijih političara
Vidi originalni članak

Suzdržao sam se od kupnje Rolexa od 50.000 kn i automobila od 350.000 kn, 35.000 kn otpada na to što nisam kupovao kutiju cigareta dnevno i to je već 85 posto, objasnio je za Jutarnji list bivši ministar uprave Arsen Bauk kako je u četiri godine mandata uštedio pola milijuna kuna što se vidi iz njegove imovinske kartice.

Rekao je i kako, ukupno gledajući i dalje misli da je jedan od 20 posto najsiromašnijih političara. Rekao je i da je tijekom mandata kupio četiri ili pet odijela i da je jedno bilo skuplje dok su durga bila jeftinija.

Kada partnericu vodi na večeru, kaže kako uglavnom on plaća. Kad ide na romantičnu večeru, kaže, ne potroši više od 120 do 150 kuna po osobi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 248

  • BarunMunchausen 24.02.2016.

    Na romantičnu večeru ja potrošim min 1500 kuna po glavi . Jede se najbolja riba, najskuplje školjke, najskuplje vino i poslije bude najbolji zna se što. Bauk izgleda jede čevape na romantičnom spoju, gleda vatromet u Splitu sa Brača itd. itd. Život treba živit Arsene, novac ne podnosi stajanje, skrivanje i stiskanje. Treba ga znat zaradit ali isto tako i potrošit, to su univerzalni zakoni... da zaustavimo zemlju, ili smanjimo njenu brzinu okretanja ili približimo za duplo mjesec, nestalo bi života i sabora i Brača i Hrvatske. Ono čega se plašiš kad tad te sustigne, tako da ćeš i ti jednog dana ostat bez saborske stolice.

  • stiven 23.02.2016.

    kada sam prestajao pušiti jedan od motiva je bio i novac koji naravno lako izracunaš kolika je ušteda,no ja taj novac danas nigdje nevidim na racunu kao neku ušteđevini,nema ga kao što ga i prije nije bilo,jedino bi zdravlje mogao upisati u imovinsku karticu

  • mačkamačak 23.02.2016.

    lako Vama uštediti,a narod koji dobiva minimalac od 2496kn.,nema ni za režije.Takvi su se našli govoriti da vole Hrvatsku ,hahahahaaaa.......Sram neka Vas je!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare