To je to što me zanima!

Kako su propali kultni klubovi Kulušić i Lap, a s njima i R'n'R

Legendarne zagrebačke klubove Lap i Kulušić zatvorila je i uništila sumnjiva privatizacija, seljačko preuređenje ili 
vlasnici čudnih vizija. Vjerojatno zauvijek...
Vidi originalni članak

Rane devedesete, subota, prošlo je podne. Hrvojeva, mala ulica između Križanićeve i Krešimirova trga na zagrebačkom Medveščaku, puna je mladih ljudi. Stoje u redu za kupnju ulaznica za Kulušić.

- Stvarno ne znam da je igdje na svijetu postojao klub koji je radio kao Kulušić. Bio je pun sedam dana u tjednu, a karte su se kupovale danima, pa i tjednima unaprijed - kaže Tomo Ricov, DJ uz kojega su plesali, zaljubljivali se i odrastali klinci iz reda. Kulušić je imao sve, lokaciju, uređenje i najbolju akustiku. u njemu su snimljeni svi važni live albumi u bivšoj državi...

>>>Više o propasti rock'n'rolla pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ZlatkoVađina 12.01.2013.

    Jebada kada su se susjedi žalili kao... gledao sam jel je ikak moguće organizirat ponovno otvaranje Kulušića?? bio sam i kod grupe ljudi koji su potpisivali peticiju za ponovno otvaranje ali pojedinci su oćito odustali... Ja sam optimist mislim da bu s tog nekej biloo.. živi bili pa vidjeli..

  • nea-zg 12.05.2011.

    ja sam '98-e ko klinka izlazila u kulušić,i to su mi jedni od najboljih provoda:))danas nam kronično fali mjesta sa domaćom muzikom,ili su cajke ili house.

  • papakzg 12.05.2011.

    došo Tuđman, Šušak and Company(čitaj HDZ).Spustile se aveti prošlosti sa svojih brda sa svojim mentalitetom, svojim mržnjama , gangama i rerama i otišlo sve u p.....materinu pa tako Kulušić i Lapidarij ! nikad više...nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare