To je to što me zanima!

Kako su se dijelile potpore za kulturu: Novac dobile i udruge bliske Tomaševiću i Možemo!

Od 205 prijavljenih izabrano je 15 udruga za potpore, a među dobitnicima do 60.000 kuna su i one koje vode vijećnice Možemo! i drugi bliski vlasti: Ma nismo gledali tko je tko u udrugama, nego samo kvalitetu programa...
Vidi originalni članak

Zagrebačka uprava na čelu s Tomislavom Tomaševićem (Možemo!) je lani odlučila prvi puta financirati i kulturne programe po zagrebačkim kvartovima i za to su osigurali 800.000 kuna. Na natječaj se prijavilo čak 205 udruga s programima, a lista 15 izabranih objavljena krajem studenog pokazuje da su novac dobili i oni direktno povezani sa zagrebačkom vlašću. Za programe su dodijeljeni iznosi od 50.000 do 60.000 kuna, a među njima su i tri udruge u kojima su vijećnice Možemo!, udruga čovjeka koji je jedan od osnivača stranke partnera Možemo!, udruge koje su ideološki povezane s novom vlašću...Povrh svega, novac je dobila i organizacija kojoj je jedna od osnivačica bila žena koja je predsjednica povjerenstva za izbor onih koji će dobiti novac.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.01.2023.

    Malo koga zanima konkretnost, svrha i planovi projekata, bez obzira kojih. Ljudi se bave šupljim strančarenjem i tu je početak i kraj ovog društva. Zato i jesmo na tu, na dnu.

  • ceralaz 10.01.2023.

    sve stranke I HDZ i SDP i Možemo...., dosad daju samo svojima a ostale kupe i imaju glas.

  • zgkid 10.01.2023.

    Nadam se da ce iduci loklani izbori biti tesko prizemljenje za tomasevica i da ce potonuti u politicku anonimnost. Takoder se nadam da mozemo nece dobit nista ni u gradskoh skupstini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare