To je to što me zanima!

Kako u tri koraka ispuniti poreznu prijavu za 2008.?

Djelatnice u Poreznoj upravi za nas su ispunile prijavu na izmišljeno ime te u obračun uključile kredite i slične izdatke prosječnog građanina
Vidi originalni članak

Svake godine omiljeni zimski sport Hrvata nakon skijanja je ispunjavanje prijave poreza na dohodak. U moru računa, informacija i pitanja ljudi se često izgube i na kraju predaju nepotpune prijave ili plaćaju usluge knjigovodstvenih servisa. Kako bi taj košmar ipak prošao što je blaže moguće i kako biste unaprijed znali koliki vas povrat očekuje, zamolili smo za pomoć Ministarstvo financija. Djelatnice u Poreznoj upravi za nas su ispunile prijavu na izmišljeno ime Ivana Ivića te u obračun uključile kredite i slične izdatke s kojima se susreće prosječni građanin Hrvatske. Uz takvu pomoć godišnje ispunjavanje prijave dohotka zaista postaje laganim poslom.


KORAK 1. NA POČETKU SU UVIJEK OSOBNI I OPĆI PODACI

KORAK 2. POSEBNA POLJA ZA ZAPOSLENE S HONORAROM

KORAK 3. KAKO IZRAČUNATI KOLIKI JE POVRAT POREZA


>>>NAJČEŠĆA PITANJA GRAĐANA I ŠTO SE SVE PRIZNAJE KAO OLAKŠICA

>>>KAKO TOČNO ISPUNITI PRIJAVU


>>>KAKO TOČNO IZRAČUNATI POVRAT POREZA


Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zlatko76 07.02.2009.

    korak 1: kupi obrazac, korak 2: sjedni i izračunaj dali trebaš dobiti povrat novca ili trebaš platiti, korak 3: ako trebaš platiti onda potrgaj obrazac i baci u smeče, a ako trebaš dobiti povrat onda jednostavno ispuni obrazac po uputama :-)

  • barkley 07.02.2009.

    koristan članak za razliku od drugih

Komentiraj...
Vidi sve komentare