To je to što me zanima!

Kako živi mali Kerum: Tata ne daje plaće, sin rasipa milijune

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
BAHATI: Tata Željko Kerum dvije godine nije dao plaće radnicima svog hotela, tvrtke su mu u stečaju, a sin rasipa milijune i kupa se u potocima šampanjca
Vidi originalni članak

Svu težinu svojeg socijalnog položaja Željko Kerum je opisao potresnom rečenicom: “Možete misliti kako je meni voziti Ferrari po tim rupama, puno gore nego vama jer je moj Ferrari prst od ceste”.

Iako Kerum radnicima Hotela Marjan duguje 22 milijuna kuna neisplaćenih plaća i otpremnina, Kerumovi žive i više nego luksuzno. To je brojnim fotografijama na Instagramu pokazao njegov sin Joško (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na profilu navodi sebe kao vlasnika trgovačkog centra Joker, mjenjačnice, osnivača te izvršnog i odgovornog u istoimenom fitness centru, Zoo Jokeru te Joker Securityju, ali i organizatora Strongman Champions League Croatia.

Mladi Joke objavio je fotografiju zlatnog Yacht-Master Rolexa vrijednog oko 100.000 kuna i Moët&Chandon šestlitarskog pjenušca, vrijednog oko 6000 kuna, koji ispija u bazenu, a ispod kojeg je na engleskom, u prijevodu, napisao: “Zato jer je jedna litra premalo”.

>>> Više čitajte u utorak u tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 324

  • GoaSpiritOfLove 15.09.2015.

    Da li jos nekome ovaj lik na fotografiji desno lici na boksaca Filipa Hrgovica? Nije mi jasno sto bi Hrgovic radio s takvim propuhom od tipa a fotka je zesci ljev go pro Gay Party Time is the Norm

  • slobodnoime 15.09.2015.

    Bolan mujo nije on gay, on je jedna obična pede...čina....

  • silos 15.09.2015.

    napuhani retard.. sta bi on dao da novcem moze mozak kupit

Komentiraj...
Vidi sve komentare