To je to što me zanima!

Kalamburu razriješili dužnosti; Radimir Čačić: Shit happens!

Sanju Kalamburu su inače na funkciju imenovali 19. travnja ove godine, a razlog smjene je optužnica protiv Kalambure za koju se saznalo tek nakon imenovanja
Vidi originalni članak

Vlada je u petak na zatvorenom dijelu sjednice poništila Rješenje o imenovanju Sanje Kalambure direktoricom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. 

Vršiteljicom dužnosti direktora Fonda su imenovali Boženku Vranar. Kalamburu su inače na funkciju imenovali 19. travnja ove godine, a razlog smjene je optužnica protiv Kalambure za koju se saznalo tek nakon imenovanja.

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV da komentira slučaj Kalambura prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić kratko je odgovorio "Shit happens!".

"Proživljavam najgore dane u životu"

Sanja Kalambura je za Dnevnik HTV-a rekla kako proživljava deset najgorih dana u životu. Istaknula je kako se za natječaj ne bi ni prijavila da nije znala kako je njezin slučaj s optužnicom riješen. Dodala je i kako joj zato nije bilo čudno što nema kaznenu prijavu i da se protiv nje ne vodi kazneni postupak kada je 6. veljače podizala potvrdu. Kalambura je naglasila da u malverzacijama nije sudjelovala te da će to i dokazati na sudu.

Za Dnevnik 3 izjavila je da je njezin mandat počeo burno, te da uopće nije počela operativno obavljati dužnost jer nije dobila rješenje Vlade. Dodala je da sa sigurnošću može reći da ona nije pogriješila.

- Svakako bih nadodala da moj slučaj nije kao slučaj Ferenčak jer on ima nepravomoćnu presudu, rekla je.

Smatra i da prvi potpredsjednik Vlade Radmir Čačić uopće nije trebao biti imenovan u Vladu. 

S ministricom Holy surađuje dugi niz godina i vjeruje da je ona kroz njihov zajednički rad uvidjela koja je njezina stručnost. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • katarinaktrn54 29.04.2012.

    kakav narod, takva i vlast

  • okrugli pečat 28.04.2012.

    Radoje jesi PLATIO doprinose za ožujak ?????????????????????

  • japanokinez 28.04.2012.

    Zaboravio si reći da se kod nas sranja non-stop događaju. Da si tako rekao od mene bi imao doživotan glas, a ovako doživotno ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare