To je to što me zanima!

Kalmeta: Neki sindikalni čelnici žele srušiti Vladu

Kalmeta i Vukelić u Karlovcu su se sastali s ogrankom stranke. Kalmeta je rekao da je stranka pretrpila udarce od odlaska Sanadera
Vidi originalni članak

Ministar Božidar Kalmeta te Btanko Vukelić u četvrtak su se u karlovačkom kazalištu Zorin dom sastali s čelnim ljudima Gradskog i Županijskog ogranka HDZ-a. Sastanak je bio zatvoren za javnost.
- Ovo je jedan od uobičajenih sastanaka koje stranka provodi zbog boljeg kontakta sa ljudima na terenu. Stranka je pretrpjela velike udarce odlaskom premijera i predsjednika stranke Ive Sanadera, a i ova recesija dovela nas je u situaciju da moramo uvoditi mjere takve kakve jesu, zbog čega nas oporba prikazuje kao lošu stranku, te nam govore da je to proizvod naše nesposobnosti - rekao je Kalmeta prije sastanka. Dodao je kako upoznaju članove stranke na terenu sa štrajkovima koji se spremaju za rujan. Kalmeta tvrdi kako u većini slučajeva te štrajkove predvode ljudi koji su iskočili iz sindikalnih okvira i počeli djelovati za interese oporbe.
- Pojedini sindiklni čelnici žele srušiti Vladu, a naš cilj je to spriječiti - rekao je ministar Kalmeta. Komentirao je i izgradnju "Vukelićeva mosta". 
- Bedasto mi je reći da je to Vukelićev most. To je most općeg interesa. To je jedan neophodan projekt važan za promet i gospodarstvo. Sa njime se je započelo još 1968. godine kada je otkupljeno zemljište. Most se gradi zbog smanjenja troškova izgradnje ceste. Koliko će radovi trajati, to još ne znam, u pripemi je projekat za izgranju četverotraku cestu. Jedva čekam da kao ministar dođem otvoriti tu cestu - rekao je ministar Božidar Kalmeta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vilhelm 28.08.2009.

    Vlada se sama ruši skup sa svojim ministrima koji donose dječe zakone .A mismo u pred školskom vrtiču CIJELA HRVATSKA još nismo odrasli.

  • Obbi Van Kenobi 28.08.2009.

    uuuuuuuuuuuuuuuuu stranka trpi od Sanaderovog odlaska a hrvatska trpi od kad je završio rat.. LoL kalmeta, daj pazi kaj pričaš, ili bar pročitaj par puta prije neg \"dozvoliš\" novinarima da to objave. kladim se u ostatak svoje plaće da kalmeta nije na svojoj platnoj listi vidio odbitak od 4%.

  • smoker35 28.08.2009.

    i radnici i seljaci i umirovljenici....svi žele srušiti vladu koja je i tako nelegalno na vlasti,za te majmune me znam tko je bio na biračkim listama osim crnog ive....jaca nije,ona je dogmizala od neznam kud,podruma mislim....a crni ivo je držao sve konce,cenzuru čak da se nezna što nas čeka-sad se sve raspalo,afere se dižu kao g..na u septičkoj jami,a svi se boje dići poklopac da ih smrad ne uguši-narod nema profinjeni njuh da mu smeta smrad,ionako pliva u g..nima od 91.----al mu je već dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare