To je to što me zanima!

Kalmeta: Polančeca je bilo čudno vidjeti u lisičinama

Božidar Kalmeta zaključio je da je moguće da nitko nije znao što je točno Damir Polančec radio. Ne želi nagađati je li mu bivši kolega uistinu kriv
Vidi originalni članak

Ministar Božidar Kalmeta se u intervjuu tjedna na RTL-u osvrnuo na uhićenje bivšeg kolege ministra Damira Polančeca.
- Bilo mi je čudno vidjeti ga u lisičinama. Ipak smo nas dvojica zajedno radili - rekao je Kalmeta. Dodaje kako je moguće da nitko nije znao što je Polančec radio te tvrdi da je netko i znao za sve da bi sigurno to i prijavio onda. Na pitanje da li misli je li Polančec kriv Kalmeta je kratko odgovorio kako ne želi nagađati o tome te da je svatko nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Obajsnio je i zašto su Polančeca suspendirali na sve dužnosti u HDZ-u, dok Berislava Rončevica, protiv kojeg se vodi sudski proces, nisu suspendirali.
- Napravili smo to jer je Damir Polančec bio u predsjedništvu stranke, a protiv njega je pokrenuta istraga te je u pritvoru - objašnjava Kalmeta. Kaže kako sa premijerkom Jadrankom Kosor ima jako dobar odnos. I dalje tvrdi da je lakše surađivati s njom nego s bivšim premijerom Ivom Sanaderom. Razlog tome je premijerkina tolerancija. Mandat je premijerki ponudio na raspolaganje nakon željezničke nesreće u Rudinama.
- Imao sam namjeru povući se nakon te strašne nesreće. Još uvijek se naježim kad se toga sjetim - kaže Kalmeta. Ministar tvrdi kako se HŽ neće privatizirati, a na kraju intervjua najavio je kako će HAC ove godine završiti i započeti s izgradnjom mnogih dionica diljem Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • cael 04.04.2010.

    ja ništa neznam,.....pa kako si tako glup uspio biti ministar...

  • plavuša13 04.04.2010.

    Bilo mu cudno vidjet Polanceca u lisicinama?Navikni se zlato i ti bi mogao uskoro!!!

  • kepec12 04.04.2010.

    aj ne pricajte piz.darije pustite kalmetu na miru sto vam je on kriv??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare