To je to što me zanima!

Kalmetu dočekali zvižduci, na kraju mu ljudi pljeskali

Ministru Kalmeti su u Zemuniku pljeskali nakon obećanja da će sagraditi podvožnjak ispod piste. Nije znao kad će radovi početi i koliko će koštati
Vidi originalni članak

Ministra Božidara Kalmetu u Zemuniku su u srijedu dočekali zviždukom i uvredama, da bi nakon razgovora s općinskim čelnicima i obećanja o gradnji podvožnjaka ispod piste, bio ispraćen pljeskom i ovacijama. Mještani Zemunika na najavu zatvaranja ceste koja se križa s rulnom stazom, prije nekoliko dana su burno reagirali, prozivajući Kalmetu da im je lagao i davao prazna obećanja. No, nakon što je u srijedu potpisao sporazum s Općinom i Županijom te Hrvatskim cestama o gradnji podvožnjaka, strasti su se smirile.
- Neću vam lagati, ali što se mene tiče ta se cesta nikad ne bi zatvorila. Ali, na zahtjeve iz Europe nisam mogao utjecati. Želimo li završiti poglavlje o prometnoj politici, cestu moramo zatvoriti - rekao je Kalmeta. Svojim potpisom se obvezao da će do kraja godine biti napravljena projektna dokumentacija 60 metara dugog podvožnjaka. No, nije mogao precizirati kad će početi radovi i koliko će koštati. Zbog toga su neki Zemuničani ipak bili skeptični prema obećanjima, a razloge zatvaranja ceste koju koriste stotinjak godina su objasnili Kalmetinim frustracijama.
- On je kao mali na magarcu dolazio iz Arbanasa obrađivat zemlju u Zemuniku i ta mu se cesta sigurno zgadila pa je sada želi zatvoriti - s podsmijehom je komentirao jedan Zemuničanin.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zlatko76 24.02.2010.

    to je isto kao kad baciš malu kost među čopor gladnih pasa. Više ne laju na tebe nego svi trče za tom kosti. Potpuno isto. On je njima bacio kost (obećao podvožnjak) mada taj podvožnjak neće nikad, ama baš nikad biti napravljen, jer ga isto tako neće odobriti niti EU niti sigurnosne službe.

  • Bilotrepa 24.02.2010.

    ma je velika atrakcija za turiste, koji se smiju u avionu kad se spusta!!!!!! pitaju se jeli to moguce za jednu turisticku zemju..... nemojte previse pametovat

  • Zlatko76 24.02.2010.

    i stvarno mi više pun k... te EU. Ta cesta je tamo od prvog dana kako je aerodrom napravljen i nevidim u čemu je problem. Kad avion prolazi na minutu se cesta zatvori i kad avion prođe cesta je opet slobodna. U ljeti je to čak i atrakcija turistima. Sad treba bubat milijune, da ne kažem milijarde u neki podvožnjak zato jer se nekom tamo hansu iz EU to ne sviđa. Hebem ti EU i naše prodane političare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare