To je to što me zanima!

Kamenom gađali saborsku zastupnicu Marijanu Živko

Nepoznata osoba gađala je kamenom stečajnu upraviteljicu bolnice Virovitica dr. Marijanu Živko nakon što je Tolušić izjavio da raskida sve ugovore za zaposlenike
Vidi originalni članak

Nepoznata osoba kamenom je gađala stečajnu upraviteljicu Opće bolnice Virovitica i saborsku zastupnicu Marijanu Živko, piše virovitica.net.

- Nakon što je župan izjavio da raskidam sve ugovore sa zaposlenicima, zvali su me i zaposlenici i uplašeni pacijenti, a prilikom povratka kući s posla doživjela sam napad kamenom gromadom. Nepoznata osoba bacila je kamen na mene kada sam iz Gajeve ulice skrenula na put prema vrtiću. Kamen mi je proletio pored glave da me pogodio više ne bih bila živa. Kad sam se okrenula napadača više nije bilo, a ja sam slučaj prijavila policiji - kazala je dr. Živko.

Živko je policiji prijavila i višekratna telefonska uznemiravanja i prijetnje.

Podsjetimo, župan Tomislav Tolušić je poručio Živko i saborskom zastupniku Tomislavu Žagaru da bi stanovnicima Virovitičko-podravske županije "najviše pomogli  kada bi iz nje otišli daleko i zauvijek". 

Kako piše virovitica.net, sukob traje otkako je  Ministarstvo zdravlja odlučilo riješiti nagomilane probleme u virovitičkoj bolnici i vratiti joj ugled kakav je imala prije devedesetih. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • papalina 21.03.2014.

    A u članku nije navedeno da je dotična ravnateljica i nova uprava u godinu dana udvostručila dug bolnice, toliko o vraćanju ugleda..

  • yocko 21.03.2014.

    Marijana tko tebe kamenom ti njega kruhom...

  • propala komunjara 21.03.2014.

    Valjda je zaslužila '' ,dobro da je nije pogodio , drugi put sumnjam

Komentiraj...
Vidi sve komentare