To je to što me zanima!

Kamenom je pretukao psa i ostavio ga u lokvi krvi u šumi

Riječ je o iživljavanju koje nas je šokiralo i smatramo da bi javnost to trebala čuti. Šokirani smo i ne vjerujemo da se to događa u našem susjedstvu, ispričala je žena
Vidi originalni članak

Šetajući šumom u Seketinu kraj Varaždina, brat je primijetio lokvu krvi. Vidio je susjeda, ali se nije želio petljati u tuđe stvari. Malo dalje vidio je i drugu lokvu, ispričala je sestra očevica za Varaždinski.hr. 

Nakon što je susjed otišao, njezin brat se, kaže, vratio. Vidio je psa kako leži u lokvi krvi, gotovo na izdisaju. Odjurio je kući te pozvao veterinare i policiju. Vlasnik je, izgleda, psa prebio kamenom.

- Riječ je o iživljavanju koje nas je šokiralo i smatramo da bi javnost to trebala čuti. Šokirani smo i ne vjerujemo da se to događa u našem susjedstvu - ispričala je žena. Policija će protiv zlostavljača životinje podnijeti kaznenu prijavu, a susjed će, po svemu sudeći, trebati potvrditi kako se uistinu radi o njegovu psu. Za život prebijene kujice trenutačno se bore veterinari. Iz Udruge Spas kažu da su je nazvali Stela.

 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • time11 08.01.2019.

    Nadam se iskreno da će kujica preživjeti, a idiot koji je to napravio nadam se da će biti kažnjen al pošteno možda kojim kamenom po ludoj blesavoj glavi

  • Nisam doma 07.01.2019.

    To je jednostavno toliko strasno da se ne moze ni citati, ni pojmiti. Zar je ikome potrebno toliko izivljavanje na jadnom stvorenju koje mu ne moze uzvratiti, niti zeli. Jer taj pas njega i dalje voli i oprostio bi mu. O Boze, spasi ovu jadnu kujicu a monstruma dostojno kazni. Ovako nesto mi pokvari cili dan.

  • menart 07.01.2019.

    24sata brise kom. ??? 🐾 sretno cuki a ono 💩 od covjeka necu komen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare