To je to što me zanima!

Kamion im se zabio u kuću: 'Naš auto nam je spasio život'

Nesreća: Podsjetimo, vozač kamiona zadobio je lakše ozljede nakon što je u subotu oko 2 sata ujutro izletio s ceste i zabio se u obiteljsku kuću u Svetom Ivanu Žabnu
Vidi originalni članak

Čuo samo oko 2.10 sati strašan udarac, pomislio sam da je eksplodirala peć, a zapravo kamion nam je bio na kući – rekao je za Prigorski.hr vlasnik kuće Milivoj i  dodao kako su svi bili u velikom šoku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, vozač kamiona zadobio je lakše ozljede nakon što je u subotu oko 2 sata ujutro izletio s ceste i zabio se u obiteljsku kuću u Svetom Ivanu Žabnu. 

SVETI IVAN ŽABNO Kamionom 'pokupio' parkirani automobil pa se zaletio u kuću

- Susjedi su pomogli 21-godišnjem mladom  vozaču kamiona, imao je ozlijeđenu nogu, ali budući da mi je kamionom uništio stepenice, nisam mu mogao pomoći.

Nisam mogao izaći iz kuće.Pomogli su mu susjedi, a mi smo izašli iz kuće dok su nam donijeli ljestve. Spavaća soba nam je u sjevernom dijelu kuće i da nije bilo automobila, točno bi udario u našu sobu i vjerojatno nam je naš Renault spasio živote – kazao je Milivoj i napomenuo kako se nada da će mu kuća biti obnovljena prije zime.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Karlo72 07.10.2018.

    Sreća da su živi. Možda je bio umor,nepažnja ili mobitel. Jako puno nesreća zadnjih godina je radi upotrebe mobitela. Vozač nema izgovora,možda ga šef tiska ali on je taj koji na cesti drži volan.

  • VeseliŠmeker 07.10.2018.

    Taj auto je spasijo zivot i vozacu kamijona jer je auto nagurao u stepenice i temel kuce da nije kabinu bi odsjekla prva deka kuce i stepenice

  • zelot 07.10.2018.

    Tko će sad jadnim ljudima nadoknaditi štetu i popraviti kuću, a zima dolazi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare