To je to što me zanima!

Kamion naletio na dječaka, bori se za život u bolnici

U mjestu Čret pokraj Krapinskih Toplica kamion je u petak naletio na dijete (11). Životno je ugrožen. Dječaka (11) su u bolnici spojili na aparate
Vidi originalni članak

U mjestu Čret pokraj Krapinskih Toplica kamion je u petak naletio na dječaka (11), potvrdili su u PU krapinsko-zagorskoj. Na povratku iz škole, dok je prelazio cestu, na njega je naletio kamion, kojim je upravljao M.V. (49). Kamion su morali podići kako bi izvukli dječaka. Po teško ozlijeđeno dijete odmah su stigli liječnici iz obližnje bolnice u Krapinskim Toplicama. Zbog težine ozljeda odmah su ga prevezli u Dječju bolnicu u Klaićevoj ulici u Zagrebu gdje je stigao u komi. Neurokirurg dr. Miroslav Gjuraši operirao je dječaka i iz mozga mu uklonili  makupine krvi. Osim ozljede mozga dječak ima i teško nagnječenje i krvarenje pluća. Ozlijeđeni dječak je u komi, a liječnici su ga spojili na aparate. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • derventa1982 24.10.2009.

    dali itko zna kako je mali danas jer u bolnici niko nista nece reci hvala vam

  • boyfromkc 24.10.2009.

    ma koja bu..... daje minuse ovim komentarima ma taj je debilana

  • bre 24.10.2009.

    Vozaći kamiona su stalno na cesti pa se i njima lako dogodi nesreća. ima među nama i kukolja ali ne treba generalizirati. Želim svako dobro djetetu ali nije ni on baš tako mali da ne bi znao preći preko ceste. Ne znam okolnosti i nikog ne krivim al baš se pitam jel možda dijete došlo autobusom i jeli ga pustio negde samo kraj ceste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare