To je to što me zanima!

Kamion se zabio u BMW, on je udario u Mazdu, ona se zabila u Mercedes: Šest ljudi ozlijeđeno

U srijedu 30. rujna oko 17.35 sati na autocesti A7, na vijaduktu Mihačeva Draga dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila i u kojoj je ozlijeđeno šest osoba, od kojih tri teže
Vidi originalni članak

Do prometne je došlo kada je 40-godišnji vozač upravljajući vučnim vozilom marke Scania i priključnim vozilom marke Schwarzmüller riječkih registracijskih oznaka, krećući se od čvora Škurinje prema Orehovici zbog brzine neprilagođene uvjetima i gustoći prometa udario u osobno vozilo marke BMW, a koje se zaustavljalo radi kolone vozila ispred sebe.

ZAVRŠIO JE OČEVID Za smrt motociklista kod Duge Rese kriva pijana vozačica (47)

BMW je zatim udario u osobno vozilo marke Mazda, a potom je i ovo vozilo udarilo u osobno vozilo marke MercedesSva navedena vozila su se kretala u istom smjeru.
U prometnoj nesreći su ozlijeđeni vozači i putnici BMW-a i Mazde, a nastala materijalna šteta je 62.500 kuna. Zbog počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, 40-godišnji vozač je kazneno prijavljen mjerodavnom odvjetništvu.

NESREĆA U ZAGREBU Sudarila se tri vozila, jedan je ozlijeđen: 'Skoro su se potukli'

Promet ovom dionicom autoceste bio je u prekidu do 20.05 sati te se odvijao obilazno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.10.2020.

    zetovac

  • Selo_malo 01.10.2020.

    A koje je marke kamion?

  • colonelo 01.10.2020.

    "Miš za mačku, mačka za Žuću, Žućo za unuku, unuka za baku, baka za djeda, djed za repu: povuci, potegni, iščupaju repu" tako se naslov ovakvog formata kolokvijalno zove na FPZg a sve je osmislio i zbog toga ušao u legendu novinarstva Ante Kotromanović. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare