To je to što me zanima!

Kamioni: MAN se nije žalio na natječaj koji je poništen

Direktor prodaje MAN Importer Hrvatske kazao je na suđenju i da su njihovi kamioni, jeftiniji od kunkurentskih, bili na testiranju u MORH-u
Vidi originalni članak

Direktor prodaje MAN Importer Hrvatska Velimir Marović kazao je u nastavku suđenja Berislavu Rončeviću i Ivi Bačiću da se tvrtka nije žalila na poništeni natječaj na kojemu su MAN-ovi kamioni bili 10,2 milijuna kuna jeftiniji od konkurentske tvrtke. Na Županijskom sudu u Zagrebu kazao je i kako su MAN-ovi kamioni bili i na testiranju u MORH-u, ali da nakon poništenja natječaja s predstavnicima MORH-a više nisu kontaktirali o nabavi vozila. Na odluku o poništenju natječaja nisu se žalili Državnom uredu za kontrolu postupka javne nabave.
USKOK tereti bivšeg ministra obrane Berislava Rončevića i njegova zamjenika Ivu Bačića da su favorizirali poduzeće  Eurokamioni od kojeg su kupili  Ivecove kamione za 34,4 milijuna kuna, iako su za 10,2 milijuna kuna bili skuplji od najniže cijene koju je na natječaju ponudilo MAN Importer.
Rončević i Bačić su na početku suđenja rekli da nisu krivi ni za što. Tereti ih se da su kupnjom vojnih kamiona oštetili državni proračun za najmanje 10,2 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavuša13 10.02.2010.

    Tito i sicika---potpuno se slazem!!!Sve je to samo predstava za ovaj narod kojem je puna kapa svega.Nista tu nebude,ovo je samo gubljenje vremena,na kraju ce jos ispast velik juenaci!!

  • drug Tito_1 10.02.2010.

    predstava za neuk puk

  • šicika 10.02.2010.

    Bojim se da je ovo suđenje samo dobro režirana predstava za javnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare