To je to što me zanima!

Kamionom se zabio u kuću te ju sravnio sa zemljom

Kamion je izletio iz zavoja i udario u staru kamenu kuću u kojoj nije bilo nikoga. Od stare kuće kraj Hrvaca nije ostalo ništa. Vozač nije bio pijan...
Vidi originalni članak

Vozač kamiona, nasreću, nije ozlijeđen. Izletio je kamionom s prikolicom s ceste i udario u staru kamenu kuću, u kojoj nije bilo nikog. Mislim da nitko ni ne živi u njoj, rekao nam je čitatelj koji je u utorak, dvadesetak minuta poslije pola noći, u selu Satriću kraj Hrvaca snimio prometnu nesreću.
- To je bilo Bože, sačuvaj. Od kuće nije ostao kamen na kamenu, tako da nisam ni mogao snimiti kuću. Sve što je ostalo od nje rasuto je okolo. Bogu hvala, nikog nije bilo unutra - dodao je čitatelj. 
U PU splitsko-dalmatinskoj kažu da je kamion MAN s prikolicom, zagrebačkih registracija, iz Zagreba prema Sinju vozio T. P. (31). - Zbog neprilagođene brzine i mokra kolnika u desnom je zavoju izletio s ceste. Udario je u stariju kamenu kuću. Vozač je lakše ozlijeđen, a šteta je velika. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola - dodali su nam u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.
Policajci su morali u pomoć pozvati Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Sinja da im osvijetle mjesto nesreće kako bi dovršili očevid prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mirko1746 10.12.2009.

    Nije kuča nego sušara za meso i neko skladište, kuća je dalje u dvorištu, cijela je i nastanjena. Bitno je da nitko nije ozljeđen, a naši vozači su premoreni jer za male pare moraju vozit dan i noć da prehrane obitelj. Kad se srede cijene u prijevozu bit će manje ovakvih nesreča. Pozdrav svim vozačima teškog transporta.

  • MATA21 09.12.2009.

    Ja sam traktor makni osa ceste kamionom pa sam se treso 3 dana...nebi nikom ovakvo zlo poželio

  • MariciuS 09.12.2009.

    Ne želim nikoga vrijeđati,ali zar se ne piše,na sreću a ne nasreću kako piše na početku teksta....Novinar?Ha ha ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare