Obavijesti

News

Komentari 8

Kamionom se zabio u kuću te ju sravnio sa zemljom

Kamionom se zabio u kuću te ju sravnio sa zemljom
1

Kamion je izletio iz zavoja i udario u staru kamenu kuću u kojoj nije bilo nikoga. Od stare kuće kraj Hrvaca nije ostalo ništa. Vozač nije bio pijan...

Vozač kamiona, nasreću, nije ozlijeđen. Izletio je kamionom s prikolicom s ceste i udario u staru kamenu kuću, u kojoj nije bilo nikog. Mislim da nitko ni ne živi u njoj, rekao nam je čitatelj koji je u utorak, dvadesetak minuta poslije pola noći, u selu Satriću kraj Hrvaca snimio prometnu nesreću.
- To je bilo Bože, sačuvaj. Od kuće nije ostao kamen na kamenu, tako da nisam ni mogao snimiti kuću. Sve što je ostalo od nje rasuto je okolo. Bogu hvala, nikog nije bilo unutra - dodao je čitatelj. 
U PU splitsko-dalmatinskoj kažu da je kamion MAN s prikolicom, zagrebačkih registracija, iz Zagreba prema Sinju vozio T. P. (31). - Zbog neprilagođene brzine i mokra kolnika u desnom je zavoju izletio s ceste. Udario je u stariju kamenu kuću. Vozač je lakše ozlijeđen, a šteta je velika. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola - dodali su nam u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.
Policajci su morali u pomoć pozvati Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Sinja da im osvijetle mjesto nesreće kako bi dovršili očevid prometne nesreće.