To je to što me zanima!

'Kampanja je kratka, nadam se da nećemo potrošiti previše'

Arsen Bauk kaže da po zakonu SDP ne može potrošiti više od milijun i pol kuna. Grčić je najavio kako će stranka u idućih nekoliko dana predstaviti izborni program
Vidi originalni članak

Ministar Branko Grčić kaže da će SDP na predizbornu kampanju potrošiti 'onoliko novca koliko ga budu imali.

- Tu ćemo biti maksimalno racionalni i kampanja će biti kratka pa se nadam da nećemo potrošiti previše novca - rekao je Grčić koji kaže da će izborni program SDP predstaviti u narednih nekoliko dana. Istaknuo je kako su neki od ključnih elemenata programa rast plaća, smanjenje PDV za košaricu poljoprivrednih proizvoda, korekcije minimalne plaće, ali i ulaganja. 

Ministar Arsen Bauk kazao je pak da po zakonu stranke ne smiju potrošiti više od milijun i pol kuna po izbornoj jedinici. 

- Više od toga ne smijemo, a manje od toga ako uspijemo - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • NERA7agraM 08.10.2015.

    Kampanja traje već mjesecima i tih odobrenih miljun i pol za službni početak kampanje, potrošili ste već odavno. Oni koji pobijede, istraživat će pak mjesecima nezakonitosti novčanih donacija. I tako, idu dani, plaćice sigurne, beneficije osigurane, uhljebi ne rade ništa, svi troše preko službenih kartica, voze se novim službenim autima...... i tako rade sadašnji, tako su radili bivši i tako će raditi budući vladari hrvatske sirotinje.

  • shakespeare300 08.10.2015.

    Mogu imati k'o sve ostale stranke zajedno, ali izbore dobiti neće.

  • TomislavKatalinić 07.10.2015.

    Jel to izračunao Grčić da mogu potrošiti više od 1,5 milijuna kuna? To je možda 2%???

Komentiraj...
Vidi sve komentare