To je to što me zanima!

'Kampirate besplatno, ako je bilo hladnije od 20 stupnjeva'

Iz uprave nizozemskog kampa kažu kako turisti imaju pravo na zasluženi odmor usprkos pljuskovima, te lošem i hladnom vremenu. Odlučili su se na novu akciju
Vidi originalni članak

Nizozemski kamp Droompark Hooge Veluwe nudi besplatan smještaj ako je prosječna dnevna temperatura tijekom boravka ispod 20 stupnjeva. Temperaturu svaki dan mjere u 14 sati, te upisuju na ploču na recepciji. No, da bi turisti ostvarili tu pogodnost, u kampu moraju boraviti barem pet dana zaredom. Akcija traje do 20. kolovoza. 

- Kad se gost odjavljuje izračuna se prosječna temperatura tijekom njegova boravka i ako je ona niža od 20 stupnjeva, boravak se ne naplaćuje, kazala je direktorica kampa Sylvia Jansen, prenosi AFP

Iz uprave kampa pojasnili su da turisti imaju pravo na zasluženi odmor usprkos pljuskovima, te lošem i hladnom vremenu. Prognoze vremena u medijima rade im antireklamu. Usprkos tome što je ljeto, prognostičari sugeriraju da je loše doba za kampiranje. 

Meteorološki zavod u Nizozemskoj priopćio je da je srpanj bio hladniji no inače, a količina oborina dvostruko veća.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JunFan 03.08.2011.

    Tako je isto bilo i kod nas u onom starom smrdljivom komunizmu, ali sada da se odreknu koje lipe... Sada bi najradije da pošaljemo novce i da ostanemo doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare