To je to što me zanima!

Kampusch je imala slom živaca i povukla se u sebe

Nataschu Kampusch je pogodila izjava istražitelja Ludwiga Adamovicha. On je rekao da je Nataschi možda bilo bolje u podrumu nego kod kuće
Vidi originalni članak

Natascha Kampusch, djevojka koju je Wolfgang Priklopil godinama držao zatočenu u podrumu imala je živčani slom. Nataschu je pogodila izjava istražitelja Ludwiga Adamovicha. On je rekao da je Nataschi možda bilo bolje u podrumu nego kod kuće.
- Možda je zatočeništvo za nju bilo bolje jer znamo da njezina majka prema njoj baš i nije bila nježna - rekao je Ludwig Adamovich. Natascha se zbog te izjave povukla u sebe, a njezin odvjetnik je oštro osudio špekulacije istražitelja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bluesky 06.08.2009.

    @vemi...hvala na prosvjetljenju.a da nije mala možda prodana pa je mater zapila novce i nije se mogla sitit kome je prodala malu?ma daj, ovakvu serastu izjavu jedan istražitelj si nebi smio dopustiit bez obzira na kakav sindrom se oni pozivali bez potpunih dokaza od strane stručnog tima.zato bi on to meni platio masno .ona je bila dijete a djeca se mogu manipulirati pogotovo u rukama ovakvog sociopata.a za tvoju informaciju meni je četiri godine podruma bez struje i vode sasvim dovoljno za cili život.i ne patim od stock.sindroma.

  • trešnja 06.08.2009.

    Da,čula sam za stockholmski sindrom kao i za hrpu drugih gluposti koje često dobiju samo svoje ime,ali iza toga imena ne postoje iste činjenice.Što drugo da rade ljudi kojima je posao da određenim poremečajima daju imena i tako postavljaju dijagnoze...i što dalje.Kako se svemu tome pristupa i što se poduzima,osim filanja sa sredstvima za smirenje.Osobno mislim da je svaki ovakav slučaj jedinstven i da ga se sigurno ne može staviti pod jedan nazivnik.U svakom slučaju je ova dotična osoba žrtva,da li svoje ili tuđe odluke,sada više nije važno i svakako joj treba pomoć,ali sigurno nije sve kako ona sada to interpretira,što potvrđuju i izjave njezinih roditelja.Iz zatočeništva je izašla fizički dobro njegovana sa kratkotrajnim slabim podnošenjem svjetlosti.Pošto sam iz određene struke,ovo mi je prvo bilo sumljivo,dobro je pratila modna zbivanja vani,itd.Frtizlova djeca,po tome, uopće ne bi imala razvijene receptore za svjetlost,pa imaju i vid ih dobro služi:

  • vemi 05.08.2009.

    A jeste li pametnice ikad čule za stockholmski sindrom?! Jer ako niste, ne govorite gluposti bez granica! Proučite to malo u jednom klaustrofobičnom podrumu, pa se onda javite za jedno 10-ak godina! Kompletne neznalice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare