To je to što me zanima!

Kanađanka prijavila silovanje, policija je uhitila osumnjičenog

Dubrovnik: Žena (31) kaže da je silovana u petak ujutro, a uhićeni (27) čeka da ga se ispita. Navodno su se oboje cijelu večer zajedno zabavljali i pili u klubu Revelin
Vidi originalni članak

Kanađanka (31) je policiji prijavila silovanje u petak ujutro u jednom ugostiteljskom objektu u Dubrovniku. Zbog sumnje za počinjenje kaznenog djela uhićen je 27-godišnji državljanin Hrvatske, potvrdila nam je glasnogovornica dubrovačke policije Marija Gjenero. 

Osumnjičenik je pritvoren i u zakonskom roku će ga ispitati državni odvjetnik. 

Doznajemo da su se oboje cijelu večer zabavljali i bili pijani u klubu Revelin.


Idi na 24sata

Komentari 112

  • japanokinez 09.09.2012.

    "Važno" je objaviti "silovanje", a dali će više ikada biti objavljeno što je taj "silovatelj" rekao u svoju obranu, živi bili pa pročitali. Smatram da se ovakvi članci smiju objavljivati tek kad se zna što se točno desilo. Sada idu prepucavanja komentatora i nagađanja. Lik je priveden i čeka se njegova izjava, a po meni bi svo vrijeme trebala biti i ona privedena, prvenstveno da joj se ne dogodi opet "silovanje", a i da osjeti kako je biti u pritvoru bez veze ako je lagala.

  • zagi28 09.09.2012.

    Razlika između dame i diplomate - Kad dama kaže NE onda je to možda, kada kaže MOŽDA, onda je to da, kad bi rekla DA neb bi bila dama. Diplomata kada kaže DA onda je to možda, kada kaže MOŽDA onda je to ne, kada bi rekao NE ne bi bio diplomata. Neka policija razriješi što je bilo. Mi možemo samo nagađati. Osumnjičeni je uhićen. Ako je kriv, postoji zakon po kojem će odgovarati.

  • Kako vjetar puše 08.09.2012.

    Sad će on dokazivat da je nije razumio. Ne zna jezik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare