To je to što me zanima!

Kanada: Izglasali nepovjerenje vladi, izbori početkom svibnja

Nakon što vlada nije prikazala prave troškove, parlament je izglasao nepovjerenje. Novi izbori bit će početkom svibnja, a vjeruje se da će opet pobijediti konzervativci
Vidi originalni članak

Kanadska vlada, na čelu s premijerom konzervativcem Stephenom Harperom, je u petak pala nakon što joj je parlament izglasao nepovjerenje, piše BBC. Glasanje je pokrenula opozicijska Liberalna stranka i podržali su ih još dvije stranke. Izbori se očekuju početkom svibnja. Međutim, očekuje se kako će konzervativci osvojiti većinu na izborima. Opozicija je reagirala nakon što vlada nije prikazala prave troškove.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nevidljiv_ca 28.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • herrFlicK_1 26.03.2011.

    eh to je kanada, mi smo samo jadna rvacka

  • nevidljiv_ca 26.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare