To je to što me zanima!

Kanader ga namjerno zalio dvaput iako su ga vidjeli?

Kornat: Marko Lepur je siguran da ga je posada kanadera vidjela jer im je mahao. Čekao je ispod drva da kanader odleti. Slučaj će istražiti MORH
Vidi originalni članak

Fotografa Marka Lepura (29) iz Murtera dva puta je na Magazinovoj škrili na Kornatu kanader zalio spremnikom vode dok je slikao krajolik za stranicu svoje turističke agencije. Uvjeren je da ga je posada vidjela jer je stajao na praznoj stijeni i mahao im, piše Novi list. Ispričao je kako je vidio kanader u letu i nastavio snimati, no letjelica mu se približavala. Odjednom su prošli iznad njega i ispustili vodu. Šokirao se čim je shvatio da su se okrenuli i opet krenuli prema njemu. Počeo je bježati i sakrio se ispod stabla do kojeg je uspio doći. Iako mu je mobitel bio natopljen vodom, nazvao je Centar 112 i molio ih za pomoć. Rekao je da neće izaći ispod stabla dok se ne maknu. Nazvao je i oca koji je sve prijavio policiji nakon čega je kanader odletio. Iz policije su rekli da su dobili prijavu te da su mladiću rekli da im dođe prijaviti nastalu štetu. Kanaderi već 20 godina vježbaju upravo na tom mjestu na kojem je bio i fotograf, no nije poznato jesu li ga vidjeli.

MORH: DA SU GA GAĐALI SA ŠEST TONA VODE, TEŽE BI NASTRADAO
Nije riječ o napadu. Zrakoplov je bio u redovitim pripremama za protupožarnu sezonu. Da je na nekog namjerno bačena količina vode koju ispušta kanader (više od šest tona), vjerojatno bi teže stradao. Zatražili smo izvješće zapovjednika posade - rekli su sam iz MORH-a.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • JerkoKC 23.04.2010.

    Jeli bio Bračanin?Sigurno su piloti vidili da se čovjek nasapunao,pa ga stuširali.

  • cash70 23.04.2010.

    Momci se malo zaigrali, vjezbaju za turiste kad dodju da ih mogu po LITI malo RASHLADIT...hahhahah

  • stari mudrac 23.04.2010.

    sad imaju kanadere za zajebanciju po kornatima, a onda nisu imali ni za vatrogasce zaliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare