To je to što me zanima!

Kanaderi i Airtractori MORH-a otišli na dva nova požarišta

Od ostalih požara na kojima zračne snage još djeluju su požari na Kamešnici iznad Sinja kojeg gase dva Airtractora i 48 pripadnika Hrvatske kopnene vojske te na Dinari gdje je angažiran jedan Airtractor
Vidi originalni članak

Protupožarne zračne snage iz sastava 93. zrakoplovne baze u četvrtak su upućene su na dva nova požarišta u Ličko-senjskoj, odnosno Šibensko-kninskoj županiji.

Na požarište Rudopolje u općini  Vrhovine u Ličko-senjskoj županiji upućena dva Canadaira CL-415, dok su jedan Canadair i jedan Airtractor AT-802 angažirani na požarištu Gornje Vinovo kod Unešića u Šibensko-kninskoj županiji.

Na požarištima je trenutno angažirano i 74 pripadnika Hrvatske kopnene vojske, sukladno zahtjevu Državne uprave za zaštitu i spašavanje, navodi MORH.

Od ostalih požara na kojima zračne snage još djeluju su požari na Kamešnici iznad Sinja kojeg gase dva Airtractora i 48 pripadnika Hrvatske kopnene vojske te na Dinari gdje je angažiran jedan Airtractor i 24 pripadnika Hrvatske kopnene vojske.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 33beg33 10.08.2017.

    pitam se a tko je platio avione i traktore pa da kažete-avioni i traktori morh-a-,to su narodni,koji su ih davanjima silnih nameta vlastodržaca kupili

Komentiraj...
Vidi sve komentare