To je to što me zanima!

Kanader glisirao do Divulja, pokvarile su mu se komande

Prije negoli je kvar uočen, kanader je sudjelovao u gašenju požara pokraj Dugobaba. Kvar na zrakoplovu otklonit će tehničko osoblje Protupožarne eskadrile iz Zemunika
Vidi originalni članak

Zbog kvara na komandama kanader je danas sletio u Kaštelanski zaljev te glisirao do helidroma u Divuljama. Prije negoli je kvar uočen, kanader je sudjelovao u gašenju požara pokraj Dugobaba.

Kvar na zrakoplovu otklonit će tehničko osoblje Protupožarne eskadrile iz Zemunika, a kanaderi iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga OSRH u proteklih tjedan dana bili su angažirani na 30 različitih požarišta, gdje su izbacili ukupno 7745 tona vode, izvijestili su iz MORH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ZvonimirŠarić_1 17.08.2012.

    Nadam se da će ove zemlje koje su koristile naše kanadere snositi dio troškova popravka

  • libeluli 17.08.2012.

    ovo samo dokazuje da imamo vrhunske profesionalce pilote, ali samo za gašenje ne i za plaće...trebalo bi naplaćivanjem kazni za izazivanje požara namaknuti njima za veće plaće

  • nikluk20 16.08.2012.

    Jako puno znam o tome, nije za javnost, ali svaka im čast šta rade za 10000 kuna. Za razliku od njih, njihove kolege u italiji u tvrtki Sorem za vrijeme sezone lete za osnovicu od 14000 EUR-a mjesečno + dodaci. Ali MORH škrtari prema našim pilotima koji riskiraju živote i spašavaju imovinu 1000 puta skuplju od njihovih primanja. Kapa do poda dečki, uostalom i znamo se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare