To je to što me zanima!

'Kandidat za gradonačelnika će sigurno biti istinski HDZ-ovac'

Na tvrdnju kako se špekulira kako će HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika biti Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić odgovorio je kako ne zna tko će to biti
Vidi originalni članak

Zamjenik predsjednika HDZ- a Milijan Brkić u srijedu je u Hrvatskom saboru poručio kako još ne zna tko će biti HDZ- ov kandidat za gradonačelnika Zagreba. Na pitanje hoće li on biti nositelj liste za Gradsku skupštinu, Brkić ističe kako se on vidi na onoj poziciji na kojoj će dati maksimalan doprinos HDZ- u. 

- Ja sam osobno mišljenja da će članice i članovi donijeti najmudriju odluku danas što se tiče kandidata, a o nositeljima lista se nije ni razgovaralo, niti hoće danas- rekao je Brkić povodom večerašnje sjednice zagrebačkog Gradskog odbora.

>>> Preokret: HDZ-ov kandidat za Zagreb ipak Drago Prgomet?

Upitan hoće li HDZ- ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika biti Drago Prgomet kako se špekulira, Brkić kaže kako to ne zna jer nije Nostradamus da predviđa događaje.

- Vjerujem da će se izabrati istinski HDZ-ovac, a ne znam tko će to biti, nisam Nostradamus da predviđam događaje i situacije. HDZ je najjača stranka i izaći će s kandidatom kad HDZ odluči, a ne kad netko drugi to kaže - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Yugonostalgicar 18.03.2017.

    Toga nas je strah

  • ivič 16.03.2017.

    mora znati muljati i krasti!Pomogučnosti rođen i Bih!

  • grlo od pivske boce 16.03.2017.

    Istinski HDZ-ovac, znaci pokrsteni bosandzeros koji si lupa sakom u prsa, a ispod gaca obrezana glava

Komentiraj...
Vidi sve komentare