To je to što me zanima!

Kandidat za gradonačelnika Osijeka svojedobno u Škorinom spotu glumio konobara

Ako je suditi po 2,6 milijuna pregleda spota, Mlinarević nije loše prošao s gledanošću. Kada bi mu se to dogodilo na izborima, bio bi 'na konju'
Vidi originalni članak

Jedan od kandidata koji se na izborima natječu za mjesto gradonačelnika Osijeka je i nezavisni Berislav Mlinarević, inače poznati osječki ugostitelj, hotelijer i poduzetnik.

LOKANI IZBORI 2021.: PRATITE NAS UŽIVO U NEDJELJU

Već na početku kandidature, koja je mnoge iznenadila obzirom da se Mlinarević nikada ranije nije bavio politikom, istaknuo je kako mu potporu daje Domovinski pokret Miroslava Škore. Priznao je i kako vodi skromnu kampanju te da od Domovinskog pokreta ima financijsku podršku u promidžbi.

'ČOVJEK JE SMIJENJEN' Škoro predao više od 8 tisuća potpisa, komentirao sporni spot s reperom: 'To je gotova priča'

"Obzirom da smo Mlinarević i ja generacija i da smo odrasli u ovom gradu, odlučili smo se baviti politikom ne zbog toga što nama treba nešto više, nego zbog toga što smo se uistinu u nekim teškim vremenima kalili, obrazovali i gradili neke svoje priče" kazao je Miroslav Škoro kada je u Osijeku pozvao birače da glasaju za njegovog prijatelja.

Ono što Škoro nije rekao, a zanimljiva je crtica iz tog vremena kada su gradili neke svoje priče, je da je svog prijatelja Mlinarevića angažirao u glazbenoj produkciji svog spota pjesme 'Od kud ti pravo' objavljenog prije sedam godina. U tom spotu Mlinarević, inače vlasnik hotela Waldinger i nekoliko elitnih ugostiteljskih lokala, glumi konobara s leptir mašnom koji strpljivo dvori zahtjevnog i uglađenog gosta, nosi mu šampanjac i odojka na pladnju.

NA PRESICI ISPRED HNK Škoro: 'Trend moga rasta u Zagrebu i Domovinskog pokreta u cijeloj državi je nezaustavljiv'

Ako je suditi po 2,6 milijuna pregleda spota, Mlinarević nije loše prošao s gledanošću. Kada bi mu se to dogodilo na izborima, bio bi 'na konju', baš kao što je bila i Gabrijela Žalac svojevremeno. Naime, i ona je, kao mlada djevojka, glumila u spotu Miroslava Škore, za poznatu pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu'. Jahala je konja. Čini se da je Škoro i prije desetak godina 'imao žicu' za prepoznati svestrane i perspektivne suradnike.

Obzirom da je Mlinarević, u svrhu svoje promidžbene kampanje, snimio pjesmu i spot 'Pravo lice grada' u kojima pjeva zajedno sa skupinom mladih ljudi, za pretpostaviti je da ga je Škoro savjetovao kako je najbrži put do srca glasača putem glazbe, ali i glume.

LOKANI IZBORI 2021.: PRATITE NAS UŽIVO U NEDJELJU

Idi na 24sata

Komentari 6

  • peky zeki 13.05.2021.

    Gospodin bero ...šverc cigareta restoran pun u jeku rata u osijeku ...čovjek koji je vjerojatno prvi imao mobitel u svojem mercedesu ...narcisoidni ,kompleksaš, picajzla ,egoist i psihopata svako tko ga poznaje prst gore u opisu !

  • Brk_1 13.05.2021.

    e da.. Bero dvori i svoje goste u restoranu, kome je to čudno taj ne zaslužuje bolje sutra... a Škoro ko Škoro, dobio besplatnog glumca, a vjerovatno i odojka ;)

  • valeron 5 13.05.2021.

    Bitno je imati iskustva sa glumom🤣😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare