To je to što me zanima!

Kandidata Vukšića DORH istražuje zbog kamenja?

Tvrtka Slavka Vukšića od travnja 2006. do danas navodno je bez dozvole izvadila tri milijuna kubika kamena i time oštetio državu za 52 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Predsjedničkog kandidata Slavka Vukšića istražuje Državno odvjetništvo zbog sumnje da je oštetio državu za najmanje 52 milijuna kuna, javlja HTV. Navode kako je u dokumentaciji koju posjeduju vidljivo da je njegova tvrtka Kamenolom Gradac od travnja 2006. do danas bez dozvole vadila kamen. U tom su periodu izvadili čak tri milijuna kubika kamena. Optužnicu su navodno podigli lani i proširili je ove godine. Vukšić je rekao da ima rješenje koje odobrava eksploataciju površine 37 hektara i da je za sve što je izvadio platio rudnu rentu. Tvrdi za HTV da nekima smeta njegova kandidatura i da mu se zato podmeće da ga izbace iz kampanje. Izborno povjerenstvo kaže da nema osnove po kojoj bi se zbog kaznene prijave mogla poništiti kandidatura.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PapaŠtrumpf 25.11.2009.

    \"Mali\" igrač se petlja u velike poslove pa im remeti planove, a DORH je virtualna institucija prilagođena onima koji upravljaju njome i dok se Mladen Bajić ne bude vozio u tenku te šetao gradom bez zaštitara nema sreće u ovoj državi.

  • parki 25.11.2009.

    pamet nije zarazna pojava dok lopovluk je

  • Nizozemac 24.11.2009.

    Po meni trebali bi se svi Predsjednicki kandidati dobro provjerit i ispitat pa tek onda Pucanstvo da glasa ovako neide

Komentiraj...
Vidi sve komentare