To je to što me zanima!

Kao čopor pasa: Taksisti su izgrizli ženu i njenog supruga

Četvorica pijanih taksista Cammea u nedjelju napali su Biserku, supruga Miroslava (57) i zeta Adnana (30). Nasrnuli su na njih i više od 30 minuta ih ganjali po tržnici
Vidi originalni članak

Grizao me, grizao! Bilo bi normalnije da me ošamario, ali ne. On me ko pas grizao i napadao, sa suzama u očima govori Biserka Cibulić (51).

Četvorica pijanih taksista Cammea u nedjelju oko 15 sati napali su Biserku, supruga Miroslava (57) i zeta Adnana (30). Nasrnuli su na njih i poput čopora pasa više od 30 minuta ih ganjali po tržnici na zagrebačkoj Dubravi.

- Završavali smo s poslom na štandu s odjećom. Dva muškarca u uniformi Cammea došla su na plac. Jedan je otkopčao hlače i počeo mokriti. Rekla sam mu da nije red da ja tu stojim, a on da piša po meni kad je u blizini slastičarnica - govori Biserka (51).

Pijani taksist na to je podivljao i počeo urlati: “Kravetino stara! Gdje bi ti pišala da moraš droljo!”. No nisu stali na uvredama. Drugi je muškarac nasrnuo na Biserku i počeo je gurati. U pomoć su joj odmah priskočili suprug i zet.

- Počeli su se stvarati niotkuda. Njih četvorica su nasrnula na mene. Jedan me udario šakom u glavu i srušio na pod - govori uzrujano Miroslav.

Adnan ih je pokušavao skinuti s Miroslava, pa su i njemu počeli prijetiti.

- Bježali smo po tržnici, a oni su trčali za nama i vikali da će nas razbiti. Jedan mi je zavrnuo ruku i ugrizao me za lice. Drugi put me do krvi ugrizao za ruku - plačući nam je rekla Biserka.

Pokušavala je nazvati policiju, ali ju je jedan taksist zgrabio i zaprijetio da će je cijelu polomiti.

- Uspjela sam se istrgnuti i pozvati policiju. Došle su tri patrole. Na kraju su i njih napali - rekla je.

Policija je privela Ž. G. (41), koji je imao 2,35 promila alkohola u krvi, I. K. (26) koji je imao 1,86, D. K. (25) s 2,34 i N. Z. (37) s 0,29 promila. Dobili su prekršajnu prijavu.

Cammeo je osudio njihovo ponašanje. Kažu da iako nisu bili na dužnosti, neoprostivo je što su učinili u njihovim uniformama. Dat će im trenutačni otkaz. 

Priopćenje Taxi Cammea

Tvrtka Taxi Cammeo najoštrije osuđuje nasilno i sramotno ponašanje četvorice svojih vozača koji su u nedjelju, 25.11.2012. godine na tržnici u Dubravi, fizički nasrnuli i ozlijedili prvo stariju gospođu, a potom i nekoliko osoba koje su gospođi priskočile u pomoć. Iako vozači o kojima je riječ nisu bili na službenoj dužnosti, nedopustivo i neoprostivo je da u uniformama tvrtke vandaliziraju gradsku imovinu, a potom i fizički napadaju osobe koje ih u tome nastoje spriječiti. Ponašanje ovih pojedinaca u potpunosti je suprotno svim pravilima, vrijednostima i bontonu tvrtke te će sukladno tomu vozačima biti uručen trenutni otkaz. Osim toga, tvrtka Taxi Cammeo u potpunosti suosjeća sa oštećenim osobama u ovom incidentu te će pokrenuti sudski postupak za ishođenje naknade štete, fizičke i duševne.

Kako bi unesrećenima pružili maksimalnu podršku i u potpunosti izrazili žaljenje radi navedenog događaja, predstavnici Taxi Cammea posjetili su tokom jučerašnjeg dana gospođu Biserku i njezinu obitelj u njihovom privatnom domu“

Dražen Medić, tehnički direktor Taxi Cammea



Idi na 24sata

Komentari 347

  • MariannePeic 11.05.2013.

    Uzas, otkaze... Treba unaprijed rezervirati taxi ima super web stranica na netu npr www.voxtransfer.com ili www.suntransfers.com i slicni

  • alen1990 03.12.2012.

    hehe u toj grupici je bio moj kolega...i kao prvo nisu oni nikoga napali, kao drugo njihovog šefa tog najstarijeg su dva idiota počela udarat letvom, zatim je dosla ta famozna baba i uhvatila tog lika sta je bio na zemlji za vrat i on ju je ugrizao za palac...toliko o tome...dosla murija privela njih, onu dvojicu sta su udarali čovjeka sa letvom nisu ni pokusali trazit...eto..:)

  • alf007 29.11.2012.

    Tko za BANDU radi , taj je i sam BANDIT !!!!!!! Od koga su to naučili od Kostinog sineka VLADIMIRA !!! Tako je on rešavao navodne probleme u Cammeu !!!!!! To znam jer sam sada bivši Cammeovac , koji je obolio od diabetesa Tip 2 od stresova u Cammeu !!!!! Samo se nažalost to nemože dokazati da im ja oderem bankovni račun !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare