To je to što me zanima!

Kao Hannibal Lecter: Policajac planirao skuhati i pojesti ženu

Policija je u srijedu upala u njegovu kuću u New Yorku nakon što su otkriveni e-mailovi u kojima se s navodnim kupcem dogovarao oko prodaje ženinog mesa
Vidi originalni članak

Njujorški policajac Gilberto Valle (28) uhićen je zbog sumnje da je planirao oteti, skuhati i pojesti dijelove tijela nepoznate žene, piše NY Daily News. Policija je u srijedu upala u njegovu kuću u New Yorku nakon što su otkriveni e-mailovi u kojima se s navodnim kupcem dogovarao oko prodaje mesa. Na njegovom kompjuteru su pronašli fotografije više od 100 žena i njihove adrese te bilješke i poruke koje dokazuju Valleov poremećeni plan. 

- Moja pećnica je dovoljno velika da u nju stane jedna djevojka ako joj slomim noge. Jednostavno joj mogu banuti nepozvan u kuću, onesvijestit ću je, pričekati mrak i iznijeti je iz kuće - pisao je Valle u svojim bilješkama. 

Pisao je i kako misli da je najbolje da ju ''kuha na niskoj temperaturi kako bi je što je duže moguće održavao na životu''. 

- Volim to što ona sad spava i nema pojma što planiramo. Njeni dani su odbrojani. Drago mi je da si sa mnom. Djeluje ukusno, zar ne? - pisao je Valle. 

Navodno je imao i partnera od kojega je, između ostalog, u mailovima tražio da nađe recept za kloroform. U četvrtak se pojavio na sudu. 

- Nepotrebno je reći da su Valleove riječi i postupci šokantni - rekla je asistentica direktora FBI-a Mary Geligan. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • anniebo 26.10.2012.

    the land of the free and the home of the braaaaaveeeee i istina je on je bio iznimno hrabar kad je stavio djevojku na jelovnik, a slobodan da to podjeli sa ostalim sladokuscima

  • Spejs 26.10.2012.

    Kažu da je senf gorčica najbolji uz ljudetinu!

  • goran_i_maja 26.10.2012.

    tak bum ja maju pojel

Komentiraj...
Vidi sve komentare