To je to što me zanima!

Kao male bebe: Zaspali na straži uz Predsjedništvo BiH

Pripadnike bosanskohercegovačke jedinice za osiguranje SIPA-e, fotografirao je slučajni prolaznik u novogodišnjoj noći. Trebali su osiguravati zgradu Predsjedništva
Vidi originalni članak

Na Facebooku su prije nekoliko dana pojavila fotografija dvojice pripadnika bosanskohercegovačke Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) kako spavaju na radnom mjestu. Pripadnike SIPA-e fotografirao je slučajni prolaznik u novogodišnjoj noći, piše Dnevni avaz. Njegov prijatelj otišao je iza policajaca i ismijavao ih. Umjesto da osiguravaju zgradu Predsjedništva BiH, njih dvoje spavali su kao male bebe. Nije poznato jesu li nadređeni sankcionirali spavače.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • damir1 28.01.2011.

    smatram da nije toliko strasno sto su ovi policajci zaspali, nije lahko raditi nocne smjene i stajati ispred predsjednista po noci na kisi, snijegu itd.Treba se imati ipak razumjevanja prema ovim ljudima, neka su malo odmorili, tesko je izdrzati da covjek ne zaspi u 3 ili 4h ujutru, ko nije radio nocne smjene i ne zna. Puna podrska i razumjevanje za ove momke :)).

  • simbad1 05.01.2011.

    vozač vozi kamion,godinama,i dan i noć,zaspe za volanom,pregazi nedužnu obitelj u nekom malom vozilu,pa šta!!!!?hajte vi probajte cijeli život voziti kamion pa da vidite kako je to.treba čovjeka pustiti da i dalje radi svoj posao, pa nebude,baš,svaki čas zaspao za volanom i nekoga pogazio!!

  • ujo66 04.01.2011.

    da su oni sami nasli posao i cuvali bi ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare