To je to što me zanima!

Kao Robin Hood: Iznuđivali ih jer su čuli da će dobiti novac

Pročulo se da dobročinitelj dijeli novac siromašnima kraj Koprivnice. Nazvali su obitelj koja je molila pomoć i tražili 100.000 kuna. Počinitelje je uhitila koprivnička policija
Vidi originalni članak

Donesi nam 100.000 kuna ili ćemo ti baciti bombu na kuću, prijetili su članovima obitelji Balog iz Drnja kraj Koprivnice.

Ta je siromašna obitelj čula da nepoznati dobročinitelj dijeli novac po naselju u okolici Koprivnice i javila mu se za pomoć.

Vijest da obitelj treba dobiti novac od koprivničkog “Robin Hooda”, kako su odmah prozvali dobročinitelja, stigla je i do tri mladića u dobi od 27, 25 i 20 godina. Dosjetili su se kako bi i oni mogli doći do novca.

Počeli su nazivati članove obitelji Balog s mobitela 20-godišnjaka te raznim prijetnjama iznuđivati novac.

Marijan Balog (25) rekao je Glasu Podravine da su živjeli u strahu i da noćima nisu spavali.

- Nisam imao toliko novca, a i da jesam ne bih ga dao kriminalcima - rekao im je Balog. To je trajalo desetak dana, dok ga iznuđivači nisu nazvali i rekli da s bratom i 100.000 kuna dođe na jedno parkiralište. Odmah su nazvali policiju, a vreću su, umjesto novcem, napunili papirom. Izbacili su je na dogovorenom mjestu i produžili te ne znaju što se dalje događalo. Počinitelje je prilikom preuzimanja plijena uhitila koprivnička policija. Terete ih za pokušaj iznude. Obitelj dobročinitelja nije htjela razgovarati s novinarima     

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Cipelcug 28.01.2018.

    Ne moraju se sve dobre vijesti odmah obnaroditi!

  • pijevac 28.01.2018.

    ha,ha jel s guzobrisom..?

  • area 62 28.01.2018.

    Umjesto Robina Hooda uhvatili ih za Mooda :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare