To je to što me zanima!

Kaos na A3: Zbog dva sudara vozi se u velikim kolonama

Jedna nesreća bila je između Jankomira i Lučkog u smjeru Lipovca, a druga između naplatne postaje Zagreb-Istok i Rugvice u smjeru Bregane, objavio je Hrvatski autoklub u petak
Vidi originalni članak

Oprez zbog prometnih nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 17. km između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru Lipovca te na 52. km između naplatne postaje Zagreb-Istok i čvora Rugvica u smjeru Bregane, objavio je HAK u petak ujutro.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NA A3 Bregana-Lipovac na 59. kilometru između čvora Ivanić Grad i naplatne postaje Zagreb-Istok uočena je životinja pa iz HAK-a mole vozače da obrate pozornost. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski pa Hrvatski autoklub upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak.

Državna cesta Orehovica-Banska vrata-Školjić (DC3) na ulasku u Rijeku zatvorena je zbog odrona. Na Istarskom ipsilonu zbog radova na vijaduktu Limska Draga promet je zabranjen za vozila šira od 2,75 metara između čvorova Medaki i Kanfanar.
Pomorski i željeznički putnički prijevoz  teku uglavnom redovito.

Vrijeme u petak

U Hrvatskoj će u petak biti promjenljivo oblačno vrijeme, u drugom dijelu dana u središnjim i istočnim predjelima uz dulja sunčana razdoblja, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Na Jadranu i u predjelima uz njega mjestimice će biti kiše, ponajprije na sjevernom dijelu. Puhat će umjeren, u gorju jak jugozapadni vjetar, a na Jadranu slabo do umjereno jugo.

Bit će toplije od uobičajenog za ovo doba godina s najvišom temperaturom zraka uglavnom od 11 do 16 Celzijevih stupnjeva.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dalibor0704 31.01.2020.

    Bila je davno nesreća kod Bosiljeva. Prvo su se trojica zakvačila u smjeru Kapele, a onda su znatiželjni izgubili kontrolu i slupali se na istom zavoju, ali u smjeru Karlovca. Kada će vozači prestati sa tim zurenjima, kao da se radi o slijetanju Marsovaca. Gledaj cestu i vozi Miško.

  • car099 31.01.2020.

    najbolje mi je kad je sudar na jednoj strani autoceste, a kolona i u drugom smjeru jer svi moraju usporiti i vidjeti šta je bilo ...

  • Prolog 31.01.2020.

    Maloprije prošao između jankomira i lučkog, malo se kvrcnuli a kolika je kolona ja mislio bar troje mrtvih, ali srećom nije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare