To je to što me zanima!

Kaos na autocesti: Prevrnula se Hitna i sudarila se četiri auta

U petak popodne se na autocesti A6 na čvoru Oštrovica prevrnuo kombi Hitne pomoći, a skoro u isto vrijeme je bio i lančani sudar u kojem su sudjelovala 4 auta
Vidi originalni članak

Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb u petak oko 15 sati kraj tunela Tuhobić na čvoru Oštrovica bile su dvije prometne nesreće gotovo u isto vrijeme. Novi list javlja kako se kombi Hitne pomoći pulskog Doma zdravlja prevrnuo na bok dok je vozač pokušao izbjeći sudar s automobilom. U trenutku nesreće je u kombiju bio vozač, tehničar i troje pacijenata. 

Vozač je ispričao kako je pacijente prevozio iz Zagreba za Pulu, a u jednom trenutku je automobil ispred njega počeo krivudati po cesti te je na sve načine pokušavao izbjeći sudar. Dodao je kako je drugi kombi njihovu pacijenticu odvezla u bolnicu, jer se žena žalila na bolove u leđima, a ostali su dobro. 

Nekoliko stotina metara dalje je bio lančani sudar u kojem su sudjelovala četiri auta. Najgore je prošao automobil peugeot 307, koji je završio u zaštitnoj ogradi, a prednji dio mu je potpuno uništen. Lakše su se ozlijedili putnik i vozač tog auta.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tomo c 21.04.2012.

    Kao prvo ova slika gore nije s mjesta događaja,prometna se dogodila oko 500 m od čvora Oštrovica smjer Rijeka , a poslije nje se dogodila ta prometna u kojoj se hitna prevrnula oko 200 m od tunela Tuhobić smjer Rijeka

  • Čiko Spase 21.04.2012.

    malo su jurili...

  • andi_1 21.04.2012.

    Lako je nama sad tu pametovat kad nismo bili u toj situaciji , a na našu sreču . Nepažnja ili što je već bilo dogodi se u djeliću sekunde i vozač je jednostavno nemočan, hajde sve u svemu bar nije nitko ozbiljnije stradao u obje nesreče !

Komentiraj...
Vidi sve komentare