To je to što me zanima!

Kaos u Sinju: Konj se zaletio u masu, dva gledatelja u bolnici

Jedan gledatelj je dobio udarac u glavu, a drugom je konj stao na trbuh. Treći gledatelj, koji je nosio dvoje djece na ramenima, u zadnji čas je izbjegao kaos
Vidi originalni članak

Nakon natjecanja, tijekom mimohoda alkara na trgu Kralja Tomislava konj alkara Tina Radonovića zbacio je svog jahača i potom se zaletio u okupljenu masu.

Jedan gledatelj je dobio udarac u glavu, a drugom je konj stao na trbuh. Treći gledatelj, koji je nosio dvoje djece na ramenima, u zadnji čas je izbjegao kaos. Ozlijeđenima su u pomoć pohitali HDSSD-ovci, splitski kirurzi dr. Hrvoje Tomasović i dr. Luka Roguljić. 

- Kolega Roguljić i ja pratili smo mimohod pobjednika kada je konj zbacio jahača i krenuo u publiku. Našli smo se na licu mjesta i odmah smo napravili ono što bi svi na našem mjestu, priskočili smo u pomoć - rekao je dr. Hrvoje Tomasović, koji je pomogao ozlijeđenom starijem čovjeku, navodno alkaru. kojeg je srušio konj i stao mu na trbuh.

- Odmah smo mu oslobodili dišne putove i nazvali splitsku bolnicu. Javili smo im da im stiže ozlijeđeni čovjek. Znali smo da odmah treba u bolnicu jer nismo na licu mjesta mogli utvrditi ima li unutarnje krvarenje. Napravili smo ono što smo trebali, nije to neko herojstvo - rekao je Tomasović i dodao da je ozlijeđeni muškarac cijelo vrijeme bio pri svijesti.

Oba muškarca su prebačena u splitsku bolnicu. Čovjek kojem je konj stao na trbuh morat će na operaciju zbog unutarnjeg krvarenja. Neslužbeno se doznaje kako se radi o Branku Ezgetu Singlu, prvom harambaši u neovisnoj Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • libeluli 07.08.2012.

    Nije nikakvo čudo da nakon nekoliko sati po užasnoj vrućini i konj "prošvika"...sreća da nije bilo više stradalih...a djece kao u priči

  • dorka 06.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Regina Phalange 06.08.2012.

    Pas mater, ovaj napaljeni brico je LUD!!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare