To je to što me zanima!

Kaos u Sloveniji zbog snijega: Nesreće, zastoji, nema struje...

Veći dio Slovenije prekriven je snijegom. Najviše ga ima u sjevernim i središnjim predjelima gdje je palo između 10 i 25 cm. Bez struje je ostalo oko 4000 potrošača
Vidi originalni članak

Veći dio Slovenije prekriven je snijegom . Najviše ga ima u sjevernim i središnjim predjelima gdje j e palo između 10 i 25 cm. Zbog loših vremenskih uvjeta zabilježen je veći broj prometnih nesreća i zastoja, kasne autobusne linije , a zabilježena su i dvosatna kašnjenja u avionskom prometu preko ljubljanskog aerodroma Brnik.

Zimske službe su na terenu i čiste ceste.

Zbog kvara na 120 transformatorskih stanica bez struje je ostalo oko 4000 kućanstava. Radnici su na terenu i otklanjaju kvar, javlja Delo.

Meteorolozi najavljuju da bi tijekom dana moglo napadati između 25 i 40 cm snijega. Zbog jakog vjetra mogući su snježni nanosi. U planinama postoji rizik od lavina. U primorju bi moglo pasti od 30 do 70 litara kiše po četvornom metru. Puhat će jugo.

Nastavak snježnih padavina očekuje se i idućih nekoliko dana, a meteorolozi prognoziraju i izrazit pad temperatura.


Idi na 24sata

Komentari 70

  • oktopus1 02.02.2015.

    dvje vrece soli i ceste su ciste,sto se tice 4000 gradana bez struje toliko elektra iskopca tjedno ljudi koji ne mogu platiti struju

  • Linz 01.02.2015.

    Od kud sad snijeg ???

  • ajmemeniaivami 30.01.2015.

    sta ja volin gledat kako snjeg pada,to covika tako smiruje

Komentiraj...
Vidi sve komentare