To je to što me zanima!

Kapetan Dragan će otići na policiju čim prođe Uskrs?

Australski stručnjak za ratne zločine smatra kako Vasiljković (56) može lako napustiti zemlju zbog podrške koju uživa u tamošnjoj srpskoj zajednici
Vidi originalni članak

Očekujem da će se Dragan uskoro predati, vjerojatno nakon Uskrsa, čim se malo sabere. Vjerujem da mora skupiti snage za to. Ako se u međuvremenu javi meni ili bilo kome iz srpske zajednice u Australiji, ohrabrit ćemo ga da se javi policiji, rekao je Vasiljkovićev prijatelji i pravni savjetnik Ilija Glišić. Australski stručnjak za ratne zločine i autor knjige 'Ratni zločinci, dobrodošli ste', Mark Aarons tvrdi da Kapetan Dragan ima veliku podršku članova srpske zajednice u Australiji te da postoji mogućnost da uz njihovu pomoć ilegalno napusti zemlju. Ako se domogne Srbije mogao bi izbjeći ruku pravde jer srpski zakon sprečava izručenje svojih državljana. Australske vlasti strahuju da je bivši mornar već mogao pobjeći brodom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_29428 02.04.2010.

    Možda Vaskrs?

  • marin.0202 02.04.2010.

    Australijanci su isti kao i Srbi isto su radili genocid na Aboridjinima i do dana nisu za to odgovarali pa sto se onda cudimo .Pad para ujek nade.

  • JerkoKC 02.04.2010.

    Šteta što je umro onaj koji je uzviknu \"oba dva, oba su pala\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare