To je to što me zanima!

Kapetan Dragan: Pomozi mi Srbijo! Čeka me duga robija

Bit ću još dugo u australskom zatvoru, ukoliko se Srbija ne zauzme za mene, rekao je Kapetan Dragan i dodao kako situacija u Vukovaru pokazuje da nismo dorasli EU
Vidi originalni članak

Dragan Vasiljković ili Kapetan Dragan vjeruje kako će mu život biti ugrožen ako ga izruče Hrvatskoj pa je tražio pomoć Srbije. 

- Bit ću još dugo u australskom zatvoru, ukoliko se Srbija ne zauzme za mene. Ovdašnji sudski procesi nastavljaju se unedogled. Bilo bi dobro da se Srbija oko mog problema dogovori s Australijom ili s Hrvatskom - rekao je Vasiljković za beogradske Novosti

Vasiljković je uhićen 2006. godine u Australiji na zahtjev Hrvatske za izručenjem zbog optužbi za ratne zločine u Kninskoj Krajini. Dodaje kako ga čeka duga robija ako se Srbija ne založi za njega. 

'Stavite me u program razmjene zatvorenika, da se vratim u Srbiju'

- Predlažem srpskom pravosuđu da me stavi u program razmjene zatvorenika s Hrvatskom, u slučaju da budem izručen Zagrebu i da se tako opet vratim u Srbiju - rekao je i dodao kako situacija u Vukovaru pokazuje kako Hrvatska nije dorasla normama EU. Kaže kako se jasno vidi etnička netrpeljivost prema Srbima. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • 07.12.2013.

    Sad ti se više ne ide u Hrvatsku?

  • ludom 07.12.2013.

    Baš takvi kao što je ovaj lik, Martić, Šešelj, Babić, i ostali, nanijeli su srbima veliku štetu. Što se mene tiče neka crkne u zatvoru, jer je bio dovoljno glup i mješao se u ono o čemu pojma imao nije. Ali u takvim probisvjetima vjerojatno tinja zločinački karakter.

  • AngelaJuran 07.12.2013.

    nikada ne trebaš ni izaći iz zatvora ni ti ni tebi slični, da bog da da istrunuo tamo gdje si, to bi bilo pravedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare