To je to što me zanima!

Kapetan leta 447 je u trenutku nesreće bio sa stjuardesom?

Zrakoplov Air Francea srušio se u Atlantski ocean u noći na 1. lipnja 2009. godine. Poginulo je 228 ljudi. Zaključak o nesreći će se iznijeti 5. srpnja ove godine
Vidi originalni članak

Kapetan Air Francea na letu 447 navodno je putovao iz Rio de Janeira u Pariz sa stjuardesom Veronique Gaignard, a iz kokpita je otišao u trenutku kada je zrakoplov ušao u jaku oluju iznad Atlantika. Zrakoplov Air Francea srušio se u Atlantski ocean u noći na 1. lipnja 2009. godine. Poginulo je 228 putnika i članova posade. ABC javlja kako je Jean-Paul Troadec, čelnik BEA-e, francuskog tijela koje vodi istragu o nesreći Air Francea, rekao da stjuardesa nikada nije bila dio istrage nesreće, jer se privatni život kapetana aviona Marca Duboisa (58) nije činio važnim za istragu.

Prošle godine je objavljen transkript razgovora pilota u kokpitu, a objavljeno je i kako su svi bili u panici dok je zrakoplov počeo padati jer nisu znali što se događa. Spominjalo se i kako je u tom trenutku kapetan leta bio na rutinskoj pauzi, a stjuardesa se nigdje nije spominjala. Air France ništa ne želi komentirati, a konačan zaključak o nesreći će BEA iznijeti 5. srpnja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • HR1969 09.06.2012.

    Čovjek umro ko fuc.er , a ne ko seronja... ....samo što je zasro sve ostale

  • kizo1007 08.06.2012.

    pa u avionu su pilot i kopilot, ak je pilot bio na pauzi di je bio kopilot, osim toga sad više ništa nije bitno, mrtve nemreš vratiti, osudit nemaš koga, a avioni i dalje lete i padaju (ah ta gravitacija)

  • dac11 08.06.2012.

    Cijeli clanak se bazira na rekla kazala. Zar je to novinarstvo? A sto ako kapetan nije kriv? Sto onda? Izgleda da su novinari i kod nas i u svijetu zaboravili koliko oni kreiraju javno misljenje, i u dosta slucajeva ga usmjeravaju u pogresnom smjeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare