To je to što me zanima!

Muškarac nestao tijekom noći, našli ga u potopljenom vozilu

Makarska: Muškarac (41) je nakon izlaska sjeo u prijeteljev kombi i završio u moru. Proveo je gotovo 24 sata mrtav u moru jer nitko vozilo nije vidio ispod platforme
Vidi originalni članak

U Makarskoj je oko 20.45 sati iz mora izvučen Opel Combo u kojem je pronađeno i identificirano tijelo Nenada Botice (41), koji je tijekom noći upao u more. 

Njegova supruga D.B. (36), s kojom očekuje bebu, tijekom noći i jutra zvala ga je na mobitel koji je bio isključen. Potom je nazvala njegove prijatelje s kojima je sinoć izišao u provod. Oni su joj ispričali da je Nenad rekao kako će prenoćiti na brodu Calypso, na kojem je radio neke popravke. 

Supruga je odlučila prijaviti nestanak oko 17 sati. U međuvremenu je kombi primijećen u moru s druge strane mola gdje je brod bio usidren. 

Izgleda da je Botica na putu do broda, na kojem je htio prenoćiti, spazio je prijateljev kombi. Ključ je bio u bravi pa je Botica, unatoč pijanstvu, sjeo za upravljač. Do broda nije stigao jer je umjesto u rikverc ubacio u prvu i završio u moru. Proveo je gotovo 24 sata u vodi jer je završio ispod plutajuće platforme pa ga nitko nije zamijetio.

Policija za sada slučaj vodi kao prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom. Obavljen je očevid i slučaj prijavljen Državnom odvjetništvu. Tijelo će biti prevezeno na obdukciju zbog točnog utvrđivanja uzroka smrti.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Prva Proleterska_1 11.04.2012.

    Tamo na malom Zapadu već 15 dana nije niko stradao , osim juće jedan pasić na zadnjem sicu , pošto nije bio vezan u sjedalici, a drugi je ostao nepovrijeđen.

  • threet 10.04.2012.

    koje ste vi babe.svi sve znaju.gorski 1 ti bi trebao radit u krim policiji kako brzo razradiš slučaj.ni FBI ti nije ravan.ne blebeći gluposti.pustite policiju da radi svoj posa.bolje bi ti bilo ić čuvat ovce kao i mnogima što pišu gluposti.čast pojedincima.rip

  • be yourself 10.04.2012.

    Jučer u ponedjeljak nije bio uskrs tako da nije imao šta raditi sa ženom. Prijatelji su ga trebali baciti kući odnosno pozvati taxi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare