To je to što me zanima!

Karabinjeri su zaustavili Ninu Kuluz nakon anonimne dojave

Kazneni sud u Torinu je prošle godine zbog otmice i zadržavanja djeteta u drugoj državi Splićanku Ninu Kuluz, koja je sina ilegalno iz Italije odvela u Hrvatsku, osudio na zatvorsku kaznu od tri godine i četiri mjeseca
Vidi originalni članak

Nina Kuluz je 11. siječnja bila u Torinu gdje je obavila shopping, piše Corriere della Sera. Njezin sin nije bio s njom. Ninu su zaustavili karabinjeri nakon što su dobili anonimnu dojavu. Tražili su ju dokumente, a ona je počela plakati. Nakon toga su ju pustili jer joj na području Italije nije zabranjeno kretanje. 

ZBOG OTMICE DJETETA Nina Kuluz u Italiji osuđena na tri godine i 4 mjeseca zatvora

Kazneni sud u Torinu je prošle godine u listopadu zbog otmice i zadržavanja djeteta u drugoj državi Splićanku Ninu Kuluz, koja je svoga sina ilegalno iz Italije odvela u Hrvatsku, osudio na bezuvjetnu zatvorsku kaznu od tri godine i četiri mjeseca, trajno joj je oduzeta roditeljska skrb, zabranjeno joj je bavljenje javnim funkcijama.

VELIKI OBRAT Sud odlučio: Nina Kuluz mora predati ocu malenog Cesarea

Ta je presuda nepravomoćna. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • max2017 17.01.2018.

    <šoping u Torinu".??!?.........poštena lova za pošten posel ili bere na 3 mjesta socijalu?......

  • PraznaSlama_1 17.01.2018.

    Muljatorica koja zivi na tudjoj grbaci, tuzi oca djeteta za ne male novce iako ga je otela i skrivala, ide u shopping u Torino. Vjerojatno rulja koja se skupila ispred njene kuce donirala novce za to.

  • Miške 17.01.2018.

    Pomislio sam da je na slici Ljubiša Samarđić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare