To je to što me zanima!

Karadžić će danas prepustiti riječ svom pravnom savjetniku

Radovan Karadžić danas će nastaviti iznositi obranu na haaškom sudu, no dok je jučer to sam radio, danas će u njegovo ime govoriti pravni savjetnik Peter Robinson
Vidi originalni članak

Radovan Karadžić danas će nastaviti iznositi obranu na haaškom sudu, no dok je jučer to sam radio, danas će u njegovo ime govoriti pravni savjetnik Peter Robinson.

Ratni vođa bosanskih Srba kazao je jučer da nije kriv za genocid u Srebrenici i druge ratne zločine za koje ga se tereti. Dodao je da, ako padne optužba da je s drugim srpskim vođama sudjelovao u udruženom zločinačkom pothvatu, ostaju samo njegova dobra djela. Tvrdi da nije naređivao ubojstva te da su tijekom rata u hrvatskom i bošnjačkom dijelu BiH na vlast došli "saveznici Hitlera".

- Ako ne predsjednik Tuđman, onda njegovi ministri - zaključio je. 

Tužitelj za Karadžića traži doživotni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • da ne povjerujes 02.10.2014.

    E Karadzicu,Karadzicu sto bi dali ljudi sirom Bosne i Hercegovine da su mogli prezivjeti ovaj rat.Poginuse bez ikakve veze,samo zato sto su druge vjere.Nasi susjedi Karadzicu,moji,tvoji.Kod mnogih si pio kavu. Nisu imali pravo na sudjenje kao ti.Nudili smo vam sve,pruzali ruku,sjecas se zar ne? Odbio si sve sto smo nudili,vjerojatno se kajes ali kasno je.......sad snosi posljedice.Tko macem ubija od maca i gine,kaze stara izreka.Pogrijesio si u procjeni i zauvijek bacio ljagu na svoj pravoslavni narod u BiH djelima u Sarajevu, Srebrenici i drugim mjestima gdje zivi nesrpsko stanovnistvo.Jesi li ponosan na to? Nadam se da ce se i tvoje sudjenje uskoro okoncati i da ce svi koji su ostali bez najmilijih dobiti barem malo pravde za svu bol i patnju koju su prezivjeli.Zelim se zahvaliti svim pravoslavcima u BiH koji su na bilo koji nacin pomogli svojim susjedima druge vjere u tijeku rata,riskirajuci vlastitu sigurnost.

  • SAINT 02.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Bosanac Mrki 02.10.2014.

    referendum-rat...ko voli nek izvoli

Komentiraj...
Vidi sve komentare