To je to što me zanima!

Karadžić je imao hrvatsku putovnicu na ime Glumac

Karadžić je “liječio” i u Beču s hrvatskom putovnicom. Austrijska policija potvrdila je da je legitimirala 4. svibnja 2007. Nisu ga prepoznali
Vidi originalni članak

To je mene pogodilo. Pogano. Taj bandit, koji je pobio one ljude u Sarajevu koristi moje ime, kaže pravi Petar Glumac iz Krša, kraj Gospića. Uzrujalo ga je kad je čuo da se Radovan Karadžić u Austriji koristio njegovim imenom.
- Uskoro će biti registracija traktora, nadam se da neću imati problema zbog ovoga - kaže Petar. Austrijska policija potvrdila je da je legitimirala 4. svibnja 2007. Radovana Karadžića dok je bio u Beču, ali ga nisu prepoznali. Pokazao im je hrvatsku putovnicu na ime Petar Glumac, rođen 16. ožujka u Litovu Polju. Istodobno su prijatelji, koji su posjetili zločinca u zatvoru, prepričali prve komentare Karadžića nakon uhićenja.
- Odlučio sam postati dr. Dragan Dabić i baviti se alternativnom medicinom. Počeo sam ovako živjeti prije šest godina i nitko mi nije pomagao. Nisam imao jatake - rekao je Karadžić prijateljima i dodao kako su priče da je imao ljubavnicu potpuno neistinite. Ipak, s njim se ne slaže njegov nećak Dragan Karadžić (30). On tvrdi da mu je nosio namirnice i pomagao.
- Znao sam da me prate, ali sam bio izuzetno vješt. Mene nisu mogli stići - kaže Dragan i dodaje da je on bio jedini Karadžićev jatak. Ne boji se, kaže, progona jer je pomagao bjeguncu. Čak je i ponosan na sebe.



IZRUČENJE KARADŽIĆA U SRIJEDU ILI ČETVRTAK

Branitelj haškog optuženika Svetozar Vujačić izjavio je u subotu da će Karadžić Haškom sudu biti izručen vjerojatno u srijedu ili četvrtak.
- Tijekom petka dana, odnosno do isteka radnog vremena u petak žalba nije stigla na sud. Međutim, rok za žalbu isticao je u petak u ponoć, što znači da je po završetku radnog vremena suda ona mogla biti upućena i poštom. S obzirom da je vikend i da su neradni dani i za poštu i za sud, više informacija imat ćemo u ponedjeljak, kazala je glasnogovornica Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sarajkica 27.07.2008.

    ma nikad on nece platiti za sva zlodjela koja je pocinio....odvest ce ga u hag,i bice mu super ko u hotelu!!!!fujjjjjjj!!!!!!kazu da je normalnog psihickog zdravlja,zar je to moguce biti nakon sto je pobio toliko lljudi???!!!!da li je jedan zdrav um za to sposoban?????

  • 27.07.2008.

    sve junak do junaka a svi se kriju pod neki drugim imenom.

  • Dadolino 27.07.2008.

    džukela jedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare