To je to što me zanima!

Karamarko: Ankica Tuđman je ponovno postala član HDZ-a

Još je jedna Katarina Zrinski nove Hrvatske. Ankica Tuđman ima člansku iskaznicu s brojem 002. Broj 001 isto postoji virtualno u liku utemeljitelja Franje Tuđmana
Vidi originalni članak

Na izbornoj skupštini HDZ-ove zajednice žena Katarina Zrinska predsjednik stranke Tomislav Karamarko objavio je kako je Ankica Tuđman ponovno članica te stranke. Supruga prvog hrvatskog predsjednika u vrijeme Ive Sanadera nije obnavljala članstvo te je tako prestala biti članicom HDZ-a. Iako ju je bivša premijerka Jadranka Kosor nagovarala da se vrati nije joj uspjelo.

- Još je jedna Katarina Zrinski nove Hrvatske. Gospođa Tuđman ima člansku iskaznicu s brojem 002. Znate da broj 001 također postoji, ali samo virtualno u liku i djelu našeg utemeljitelja Franje Tuđmana - rekao je Karamarko.

Pozvao je sve da budu nositeljice novog projekta HDZ-a 'Sretna Hrvatska' koji Hrvatsku treba izvesti iz ovog vremena.

- Kukuriku koalicija koja ne poznaje niti hrvatski narod niti zemlju nas je zavela u ovo vrijeme.Oni ne poznaju Hrvatsku i ništa dobro za nju ne mogu učiniti, oni su izgubljeni za Hrvatsku i Hrvatska je izgubljena za njih - kazao je predsjednik HDZ-a.

Na pitanje novinara što očekuje od sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost koja bi u ponedjeljak trebala imati sjednicu zbog 'Afere telefoni' rekao je kako ne očekuje ništa osim istine. 

Idi na 24sata

Komentari 306

  • rizbo1 08.03.2016.

    SVE ZA HRVATSKU ALI JEDINU I VJEČNU HRVATSKU NI ZA ŠTO. HRVATI PROBUDITE SE I odcrvenite/ MAJKU HRVATSKU,U IME OCA I SINA I DUHA SVETOGA AMEN.

  • IgorĐorđević 29.10.2012.

    vec ste dosadi s tim PREDSJ,lop.... organi,,, svaki dan tri cetri stranice,sad se pametan radi a sta je radio dok su njegovi lo.... bili na vlasti sad on nekom soli pamet dajte ga maknite s tom tele,,, glavom

  • pituguli 28.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare