To je to što me zanima!

Karamarko: Današnji dan ne služi za politička prepucavanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je da nije bitno tko je odakle krenuo u kolonu sjećanja već da je bitno da su se kolone spojile i da im je zajednički cilj
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Koloni sjećanja kroz Vukovar izjavio je kako danas osjeća i ponos i tugu.

-  Razmišljam o gradu i žrtvi koju je dao, i onome što smo mi dužni dati ovom gradu, a to je oporavak, novi impulsi, nova radna mjesta. Današnji dan ne smije se koristiti za politička prepucavanja kao što nije ni bitno odakle je tko krenuo u ovoj koloni. Bitno je da smo se spojili i da nam je zajednički cilj - rekao je Karamarko. 

Marko Mrkonjić/PIXSELL

Kolinda: Pokoj vječni svakoj duši koja nam je dala domovinu

Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države, kazala je kako neće davati izjave no oglasila se na Facebooku. 

- Vukovar je ožiljak na hrvatskom srcu koji nikada neće zacijeliti. Pokoj vječni svakoj duši zahvaljujući kojoj danas imamo domovinu. Reći hvala nedostatno je u usporedbi s težinom riječi "VUKOVAR", ali ipak - HVALA - napisala je. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • titopartizan 22.11.2014.

    a što se on i njegovi stožeraši nisu ovako postavili i prošle godine,sad kad je taj njihov čin naišao na široku osudu pravi se lud,sve se zna.

  • jagodica_bobica 19.11.2014.

    Neka ostavku da kompletno cijelo vodstvo kukuriku koalcije + Josipović. Hrvatskoj bi se vratio osmijeh na lice,a to svi želimo,zar ne?

  • cappuccino00 19.11.2014.

    Slažem se Karamarko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare