To je to što me zanima!

Karamarko: HDZ će povezati Hrvatsku kada dođe na vlast

Karamarko je rekao kako je u Pelješki most već uloženo 50 milijuna kuna te će "HDZ kada preuzme vlast oživjeti taj projekt zajedno s gradnjom autoceste"
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko je u petak na konferenciji za novinare u Dubrovniku istaknuo kako je odustajanje od gradnje Pelješkog mosta snažna i negativna poruka aktualne Vlade stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije. Slobodna Dalmacija javlja kako je Karamarko rekao i da su stanovnici na tom području jako osjetljivi na činjenicu da iz jednog dijela svoje zemlje u drugi moraju putovati s putovnicom.

- U taj projekt je već uloženo 50 milijuna kuna stoga će HDZ kada preuzme vlast oživjeti taj projekt zajedno s gradnjom autoceste do Dubrovnika i spojiti teritorij Republike Hrvatske - rekao je Karamarko. Naglasio je i kako sama činjenica da su u šest mjeseci dva ministra otišla iz Vlade govore o stanju i atmosferi ondje. 

- Možda je ministrica Holy trebala otići iz drugih razloga,a ako je tako onda je to samo - farsa. Da je ova Vlada uistinu konzistentna nitko u njoj ne bi ostao - istaknuo je čelnik HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • user_98919 11.06.2012.

    Vuk dlaku mijenja.....HDZ sa ovakvim izjavama može pridobiti samo južnu dalmaciju, za što bi sigurno i bilo novaca da taj isti HDZ nije opljačkao svekoliku lijepu našu svaki puta kad je dobio vlast. Pa tko to normalan želi vukovima dati da čuvaju (n)ovce?

  • user_98919 11.06.2012.

    Zločinačka organizacija se još nije nakrala.

  • dubi1953 10.06.2012.

    Ako dođe do toga da taj mafijaš Karamarko dođe na čelo vlade jadna nam majka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare